RockShock

Internetový rockový magazin

Motorband připravují nové album, na které mohou fanoušci přispět prostřednictvím kampaně na Hithit

Text: Jiří Olszar
Foto: Jiří Olszar

Není tak dávno, co teplická heavymetalová legenda MOTORBAND vydala své poslední album Černá & bílá (2021). Protože se ale kapele, zejména pak kapelníkovi, kytaristovi a skladateli Liborovi ‘Máčovi‘ Matějčikovi, stále honí hlavou nové hudební nápady, pomalu, ale jistě už myslí na následovníka této řadovky.

Přípravu v pořadí již sedmé desky ale mohou podpořit i samotní fanoušci, jak tomu bylo podobně i v případě předchozího počinu. Motorband totiž rozjeli crowdfundingovou kampaň na Hithit, kde si mohou příznivci kapely za případnou finanční pomoc vybrat různé dárky nebo skupinu podpořit jen tak. Mezi dárky samozřejmě nechybí nové album na CD a LP, trička, podpisové karty, a dokonce i koncert na přání. Všechny možné dárkové balíčky a informace ohledně kampaně najdete pod odkazem: www.hithit.com

A o tom, že to jistě nebudou vyhozené peníze, ujistila skupina své příznivce již dvěma ochutnávkami. Loni to bylo v podobě singlu Pátej, ještě s bývalým zpěvákem Ladislavem Korbelem, a letos k němu přidali další video singl Bůh jsi ty (www.youtube.com). V něm se již naplno představil i nový frontman Petr Kutheil (ex-Votchi). Kampaní na Hithit fanoušci přispějí nejen na vznik nového alba, ale i dalšího připravovaného videoklipu.

Související odkazy:
www.motorband.cz
www.facebook.com/officialmotorband
www.instagram.com/motorband.official
www.youtube.com/user/Motorbandstudio


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 868

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *