RockShock

Internetový rockový magazin

Post-punkový projekt El Kintano y la Venerea vydal v březnu nové album Océanos Sangrientos

Text: Collapse Agency

Projekt EL KINTANO Y LA VENEREA vedený Santim Polem vydal v březnu 2023 své nové dílo nazvané Océanos Sangrientos nahrané na španělském pobřeží Asturie, smíchané, produkované a masterované v Montreal Studios producentem Hansem Krugerem.

Océanos Sangrientos představuje stav mysli El Kintano y La Venerea v aktuálním okamžiku jeho kariéry, aby zaujal nové publikum prostřednictvím svého nového syrového a niterného post-punkového zvuku. Toto nové album je prvním počinem z hudební trilogie jeho poselství ‘Koncept vytvořený pro těžké časy‘.

Samotný post-punkový zvuk projektu vznikl v roce 2022, aby nové písně zněly odlišně od předchozího díla Situaciones Perversas, a to kvůli změně v produkci a masteringu. El Kintano y la Venerea aka Santi Pole byl v minulosti součástí mnoha kapel a projektů, ale toto byla ta chvíle, kdy se chopil vlastního projektu, aby jej ukázal světu jiným způsobem.

Vlivy El Kintano y la Venerea pocházejí z Black Sabbath, Joy Division, Judas Priest, Guns ʼN Roses, Janes Addiction, Soundgarden, Temple Of The Dog a Nirvany, i když čerpá i z melodických vlivů jako The Smiths nebo Stones Roses.

Album na Soundcloud – www.soundcloud.com

Související odkazy:
www.elkintanoylavenerea.com
www.facebook.com/profile.php?id=100072035267588
www.open.spotify.com/artist/2FfJRV2Xcm2F9HpWUTgpUh


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 826

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *