RockShock

Internetový rockový magazin

V Paláci Akropolis se uskuteční benefiční koncert SOS Turkey & Syria

Text: Anna Mašátová

29. března 2023 se v Paláci Akropolis uskuteční večer plný hudby a solidarity na podporu lidí postižených ničivými zemětřeseními, která 6. února zasáhla jihovýchodní Turecko a severní Sýrii.

Zemětřesení o síle 7,7 a 7,5 stupně Richterovy škály způsobilo rozsáhlé škody v deseti tureckých provinciích, miliony lidí zůstaly bez střechy nad hlavou a počet obětí přesáhl 60 000. I několik týdnů po katastrofě potřebují oblasti stále naléhavě pomoc a oběti se neobejdou bez dlouhodobé podpory.

Cílem akce je přispět na pomoc v regionu a za tímto účelem na ní vystoupí MODALMUSIC.CZ, ROKSAN MANDEL TRIO, ILÆY ft. OCHEPOVSKY a HAUSER, SHUM DAVAR, NONDO a PINK CONCRETE. Všichni hudebníci a hudebnice podpoří akci bez nároku na honorář a částka za každou zakoupenou vstupenku bude věnována na konto Charity České republiky.

Součástí Noci solidarity bude také solidární trh, na kterém budou k dostání předměty od místních umělců, umělkyň a značek. Návštěvníci a návštěvnice budou moct přímo přispět na pomoc oblastem zakoupením předmětů nebo pomocí QR kódů.

Akci podpořili všichni/všechny vystupující, umělci a umělkyně, Rachot, A Couple Oʼ Friends a Palác Akropolis, kteří tím chtějí vyjádřit svou podporu a solidaritu lidem v nouzi. Spojme se a pošleme pomoc těm, kteří byli zasaženi zemětřesením v Turecku a Sýrii. Vstupenky v prodeji na GoOut.net, výši příspěvku si volí sami návštěvníci.

Vstupenky – www.goout.net/cs/sos-turecko-a-syrie/szvjtiv
Návštěvníci si mohou zvolit cenu vstupenky – 300, 500, 750, 1000 Kč.

FB událost – www.facebook.com/events/903090434266737


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 638

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *