RockShock

Internetový rockový magazin

Female President se v novém singlu Junkie inspirují oblíbenou písní Tylera Cassidyho

Text: Collapse Agency

Americké rock’n’rollové trio FEMALE PRESIDENT píše a nahrává své druhé EP, které by mělo vyjít koncem jara 2023, a v právě vydaném singlu Junkie se nechali inspirovat coververzí oblíbené písně Tylera Cassidyho. Téma jejich druhého EP bude láska, kterou nacházíte a ztrácíte mezi zemí a nebem, mezi sebou a ostatními a svou vlastní hlavou a srdcem.

Junkie popisuje posedlost, kterou dokážeme vytvořit láskou, která nás téměř ničí. Female President vytvořili doslova plážové a oduševnělé ztvárnění songu, mísícího blues, vokální sílu a snovou disonanci alba Pet Sounds od The Beach Boys. Junkie vás zve, abyste se přitulili a procítili všechny ty pocity.

Poslech na Spotify – www.open.spotify.com/junkie

O Female President

Americké rodinné trio inspirované ranými kořeny rock’n‘rollu; zjednodušené riffy s rytmem a dynamika, která graduje až k horečce. Počínající pandemii využili jako způsob, jak se vypořádat se zrušenými turné a uzavřenými prostory, a začali psát písně s upřímnou drsností a emocionální atmosférou, u kterých se můžete uvolnit a rozhýbat. Female President kombinují své jedinečné muzikantství a opravdovou lásku k hudbě. Je to energická moderní rocková kapela s vlastním zvukem.

Debutové EP Female President Our Year To Grieve představuje dvacet minut čistého emocionálního uvolnění umocněného symfonickými prvky a klasickými rockovými kořeny. Poslechnout si jej můžete zde: www.open.spotify.com

Související odkazy:
www.facebook.com/femalepresidentband
www.instagram.com/femalepresidentband
www.youtube.com/channel/UC4rNecebPuuyGaAC5Y8TEqg
www.femalepresident.bandcamp.com/music


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 747

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *