RockShock

Internetový rockový magazin

Kanadské legendy Simple Plan a Sum 41 už v sobotu v Praze

Text: Michaela Horáková

Na začátek října si pořadatelé z ostřílené agentury Conspiracy připravili pro všechny kulturní nadšence skutečný hudební bonbonek. Už v sobotu 1. 10. 2022 totiž v pražské Sportovní hale FORTUNA vystoupí dvě pop-punkové legendy – SIMPLE PLAN a SUM 41.

A že se máme na co těšit, napovídá i úspěch jejich společného turné v Americe, kde byly lístky vyprodány během několika hodin. Také v našich českých kotlinách se obě kanadské partičky těší velké oblibě a velmi rády se k nám vracejí. I z toho důvodu byste si jejich koncert, který doplní ještě britská zpěvačka a skladatelka CASSYETTE, rozhodně neměli nechat ujít.

Bude to večer plný chytlavých melodií, servírovaných v řádně drsném obalu. Stejně jako třeba v jejich společném singlu Ruin My Life. Českým fanouškům se konečně vyplní jejich dlouholetý sen vidět tyto energií nabité kapely vedené frontmany Deryckem Whibleym a Pierrem Bouvierem společně v jeden večer na jednom pódiu.

Sum 41 celému turné přiřkli podtitul ‘Does This Look All Killer No Filler‘ na počest ‘dvacátého/plus‘ výročí vydání obou prvních alb kapely, která jí vynesla dlouholetý platinový status hudebních megahvězd. Koncem letošního roku vyjde kapele slibovaný epos Heaven And Hell.

Simple Plan letos vydali šesté studiové album Harder Than It Looks, na kterém se podle vlastních slov vrátili ke svým nejpoctivějším pop-punkovým kořenům. Přesvědčit se o tom můžete osobně už tuto sobotu. Poslední vstupenky jsou v prodeji v předprodejní síti Ticketportal.

Související odkazy:
www.simpleplan.com
www.simplelan.cz
www.sum41.com
www.sum41.cz
www.conspiracy.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 731

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *