RockShock

Internetový rockový magazin

Pro Tomáše Kluse byl Radiokemp Frekvence 1 netradičním zážitkem

Text: Iva Pavlousková

Hlavní hvězdou prvního Radiokempu Frekvence 1 byl TOMÁŠ KLUS. Písničkář odehrál svůj koncert dle svých slov poprvé pouze sám s kytarou v ruce. Za svůj výkon sklidil nadšené reakce publika. Dění z Radiokempu v Mělníku přenášela Frekvence 1 po celou dobu živě do éteru. Vysíláním všechny provázeli moderátoři Lubka Ponížilová, Míra Michálek a Tomáš Fíla.

„Dnešní koncert byl netradičním zážitkem nejen pro mě, když jsem hrál poprvé v životě sám, ale i pro publikum, které vynikalo obrovskou dávkou trpělivosti a odhodlanosti vydržet až do konce,“ prozradil Tomáš Klus po svém vystoupení v zákulisí. Během hodinového koncertu, který se nesl převážně v duchu improvizace, dostal do varu celý kemp. Podařilo se mu navázat velmi blízký vztah s publikem, které nadšeně reagovalo na všechny jeho vtípky, kterými ho po celou dobu zahrnoval spolu s pořádnou dávkou pozitivní energie. „Myslím si, že tady vznikly hezký vztahy. Díky tomu, že jsme byli na jedné frekvenci,“ zhodnotil písničkář akci.

Během svého vystoupení Tomáš Klus střídal pomalejší a rychlejší skladby. Na rozjezd zahrál , následovaly songy jako Chybíš mi, Přičichnutí alergikovo, , DA.muklův meč, Napojen, Sibyla nebo Pocity. Nechyběla ani Pánubohudooken, ke které přidal písničkář historku, jak za ním po koncertě přišel jeden tatínek mu poděkovat, že se díky této skladbě a slovu prdel naučil jeho syn konečně vyslovovat ‘r‘. Na závěr vystoupení ještě pokřtil svým podpisem modrou kytaru Frekvence 1.

Dění z Radiokempu přenášela Frekvence 1 po celou dobu akce živě do vysílání. Pokud zrovna moderátoři Frekvence 1 Lubka Ponížilová, Míra Michálek a Tomáš Fíla nevysílali, tak rozdávali autogramy a úsměvy na všechny strany. Řada posluchačů rádia byla totiž velmi zvědavá, jak vlastně vypadají moderátoři, jejichž hlasy znají velmi důvěrně z éteru. Mezi ty patřil i nejstarší návštěvník František, který ve svých 94 letech dorazil sám do kempu, aby se mohl osobně setkat se svými oblíbenými moderátory z Rána Frekvence 1. Jak prozradil, jejich vysílání ladí v rádiu každý den.

Všechny potřebné informace k Radiokempům Frekvence 1 jsou na www.frekvence1.cz/radiokemp.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 686

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *