RockShock

Internetový rockový magazin

Kryptor se v rámci výroční tour zastaví už tuto sobotu i v Přerově

Text: Jiří Olszar

Kultovní thrashmetalová smečka KRYPTOR letos slaví krásných 35 let na scéně. A jak nejlépe oslavit toto výročí než spolu se svými nejbližšími – tedy fanoušky – přímo ‘face to face‘ někde na koncertě. Jedním z nich bude již tuto sobotu 30. 4. 2022 koncert v Rockovém klubu u Mošny v Přerově.

Fanoušci se mohou těšit na tradiční, zběsile sadistickou thrashovou show, kde Rychlost vítězí. A samotná muzika bude servírována sestavou, kde nechybí ani dva původní členové, kteří stáli v roce 1987 u pokládání základních kamenů této metalové legendy. Na pódiu se tedy představí Filip Robovski (baskytara) a Michal Roháček (zpěv). Ty doplní kytarista Stanley FuckOff a bubeník Tomáš Hanke.

A když už se jedná o výroční koncert, setlist bude víceméně jasný. Drtit mozky budou všem přítomných klasické fláky, jako jsou například Marquis de Sade, Justiční omyl, Klášterní tajemství a samozřejmě i již zmiňovaný kus Rychlost vítězí. Ostatně přijďte se přesvědčit sami do Rockového klubu u Mošny, co vše za trumfy tihle zkušení borci vytáhnou ze svých rukávů a čím vás s přehledem sestřelí.

FB událost – www.facebook.com/events/404144207835067

Související odkazy:
www.kryptor.us
www.facebook.com/K-R-Y-P-T-O-R
www.facebook.com/Rockový-Klub-u-Mošny-247954047110334


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 660

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *