RockShock

Internetový rockový magazin

MetalCraft oznamují restart a opouštějí slepou kolej

Text: MetalCraft
Foto: archiv skupiny

Po nezaviněné, těžké motonehodě baskytaristy Juniora v červnu loňského roku se během okamžiku ocitla kapela METALCRAFT na slepé koleji. Muzika byla v tu chvíli to poslední, na co by mysleli. Junior doslova utekl hrobníkovi z lopaty. Tři operace, léčení, rehabilitace… Po devíti měsících však opět uchopil baskytaru do rukou a zjistil, že ono to půjde!

Přišla ale ještě jedna komplikace. Dosavadní frontman Steely se rozhodl již dále s kapelou nepokračovat a pravděpodobně ukončit i hudební aktivitu. Nová práce, osobní i rodinné důvody, věkový rozdíl… Někde tam uprostřed leží příčina tohoto jeho rozhodnutí.

Hledání nového hlasu bylo překvapivě krátké a kapela 9. března 2022 oficiálně představila nového frontmana Mathiase Nováka. Mladý talentovaný zpěvák, nabitý energií a s chutí do společného díla je to nejlepší, co mohlo MetalCraft potkat.

Mathias je znám také z projektu Euphoria, dále spoluprací s kapelami Rosa Nocturna, Surma a pěveckým sborem Gambale. O svůj hlas pravidelně pečuje u Pavly Forest v RockOpeře Praha a má zkušenosti z mnoha koncertů i se studiovou prací.

Plány do budoucna? To se uvidí, nepředbíhejme. V současnosti kapela zatopila pod kotlem, nabírá páru a brzo již opustí onu pomyslnou slepou kolej a vyrazí na volnou trať. Pak si budeme o plánech povídat…

Související odkazy:
www.metalcraft.cz
www.facebook.com/metalcraftband
www.bandzone.cz/metalcraft


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 709

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *