RockShock

Internetový rockový magazin

Silence Before Decay představují obal alba Translunar, které vyjde v březnu pod Pařátem

Text: Pařát

Jak už jsme informovali zde, 20. března Pařát vydá první album SILENCE BEFORE DECAY. Poté, co se v kapele shodli na tom, že album ponese název Translunar, začali její členové řešit obal nahrávky. Podle zpěváka Scythera závěr vyzněl takto: „Musí to být něco mimo čas a prostor, z čeho poznáš tu všeobjímající mezihvězdnou prázdnotu, strach z nekonečna, ale i to, že v tom vesmíru nejsme sami, že nás někdo sleduje a chce si nás uzurpovat pro sebe. Něco jako neviditelná ruka vyšší bytosti, která se po nás sápe, aby nám nasadila vodítko, na kterém by nás vodila jako svou loutku.“

Z kytaristy Jimmyho vypadlo, že si kdysi dávno trochu hrál s Photoshopem a že něco vesmírného má doma. „Po zkoušce nám všem poslal, co našel, a bylo jasno. Obal naší desky vznikl už před deseti lety. A vystihuje přesně to, co jsme si všichni vizualizovali v hlavě, a dokonce částečně odkazuje i na textový obsah prvních skladeb,“ doplňuje Scyther.

Obal pro Translunar tedy byl hotov de facto deset let, jen ho chtělo vkusně dodělat, to znamená přidat název kapely a desky, aby to sedělo ke grafice, a v tomto duchu zpracovat i zbytek bookletu. Toho se ujal Jaromír Bezruč alias Deather.

Album Translunar kapely Silence Before Decay vyjde pod značkou Pařát Magazine & Productions 20. března, kdy se v několikatisícovém nákladu stane součástí 104. čísla magazínu Pařát. Vydavatelství Pařát Productions pak zajistí undergroundovou distribuci CD po širém světě.

Další hudební ukázky a informace kolem Translunar již brzy.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 636

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *