RockShock

Internetový rockový magazin

Metalový večer v Lucii představí kapely Piranha, Vanaheim a Metanol

Text: Jiří Olszar

Opatření se nám vesele rozvolňují, a tak i Country Club Lucie v Hradci Králové se probouzí z letargie a už 4. března 2022 nabídne ‘hladovým‘ fanouškům pořádnou porci metalové muziky. Na pódiu se zde představí trojice žánrově různorodých kapel, které mají již nějakou dobu slušně našlápnuto k širšímu posluchačskému povědomí.

Pěknou dávku experimentálního nebo, chcete-li, přímo ‘fish‘ metalu naservíruje tvrdá parta PIRANHA z Mladé Boleslavi. Tahle dravá ‘ryba‘ proplouvá tuzemskými metalovými vodami už nějaký ten pátek, ale pozor, dokáže se (i do vás) pěkně zakousnout! Z Chlumce nad Cidlinou pak přijedou metaloví Vikingové VANAHEIM. Ti se kvůli loni zrušeným koncertům podobně jako Piranha na letošní koncerty moc těší, takže by byla asi chyba nevidět jejich pódiovou nadrženost. A nepřijedou určitě s prázdnou. Loni totiž vydali nové, v pořadí už třetí album Amulet. A chybět nebudou ani zástupci domácí královéhradecké scény. Těmi budou stále ještě mladí, ale přesto zkušení METANOL. Škatulka pop-metal je jim docela těsná a dokážou být místy i hodně drsní, i když melodika a moderní postupy hrají v jejich tvorbě prim, jak ostatně dokazují i svým posledním albem Empatie vydaným v loňském roce.

Celá akce, která startuje ve 20.00 hod., je pořádána ve spolupráci s Kluboofkou TV. Na YouTube profilu Kluboofka TV se můžete naladit například live vystoupením a rozhovorem se skupinou Vanaheim:
Live – www.youtube.com/watch?v=KWMWK6uas6Q
Interview www.youtube.com/watch?v=6DQOkCf7oL0

Nový rozhovor s Vanaheim v pořadu Kluboofka Interview je připraven těsně před akcí v Hradci Králové na 2. 3. 2022 ve 20.00 hod.

Související odkazy:
www.facebook.com/events/1365618867223519
www.piranhacz.cz
www.vanaheim.cz
www.metanol.cz
www.kluboofkatv.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 694

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *