RockShock

Internetový rockový magazin

„Chci žít vlastní příběh“ – Kapela Natřije se v novém klipu Figurky vzpírá manipulaci

Text: Natřije

Chlumecká parta NATŘIJE vypustila do světa nový videoklip k songu Figurky. Napínavé prostředí společně s úderným textem upozorňuje na nebezpečí manipulace, které může lehce propadnout každý z nás.

Novinka Figurky, vizuálně plná moderních světel a industriálního feelingu, je titulní písní EP se stejnojmenným názvem. „Do písně jsme vložili hodně emocí, všechnu frustraci z dnešní doby a touhu vzepřít se každodennímu stereotypu,“ říká Petr Cincibus, zpěvák a frontman kapely. „Jsme figurky, nejsme titáni,“ zní v jednom z veršů, „nechceme být jenom figurky na hrací desce bezejmenný hry, kdy hod kostkou některého z hráčů rozhoduje o našem vlastním osudu,“ doplňuje. Natřije hudebně navazují na moderní složitější západní vlnu pop-punku, která je u nás teprve v plenkách a která má bezpochyby dnešní mladé generaci co říct. Natáčení snímku probíhalo pod taktovkou Honzy Kašpara a hradeckého studia AD Sound.

Kluci mají v prvním čtvrtletí letošního roku v plánu vydat ještě jedno nové EP s titulním singlem. Jakmile spatří světlo světa, bude jejich v pořadí čtvrtým počinem. Chlumecká parta, ve které krom výše zmíněného zpěváka a frontmana Petra Cincibuse působí kytarista a druhý zpěvák Kuba Stránský a bubeník Pavel Hlubuček, chystá od začátku jara koncertní šňůru, kde všechny nové pecky představí.

Související odkazy:
www.natrije.cz
www.facebook.com/Natrije
www.instagram.com/natrije
www.open.spotify.com/artist/2R1tKA70S80xJsngyulHTn


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 880

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *