RockShock

Internetový rockový magazin

Ve svém třetím videoklipu zpívají jičínští The Others o tom, že každý člověk je autorem své životní cesty

Text: Ivana Komárková

Skupina THE OTHERS zveřejnila v pořadí třetí videoklip, tentokrát k písni Hrdina. Klip byl natočen v historickém centru pohádkového města Jičín a jeho okolí, závěrečná scéna v prostorách Valdštejnské lodžie ve Valdicích u Jičína. Scénář klipu byl inspirován britským filmem Billy Elliot.

Hlavní postavy ztvárňují dětští tanečníci. „V době, kdy jsme videoklip natáčeli, jsem doprovázel na klavír scénický tanec pro Taneční ateliér Zuzany Richterové. Píseň jsem zahrál na jedné lekci a tanečníky zaujala. Vymysleli na ni taneční choreografii, která byla představena na veřejném vystoupení. Ze vzájemné spolupráce jsem byl nadšen a bylo mi líto, že jedním představením vše končí. Proto jsem oslovil tanečníky a vedoucí souboru, zda by byli ochotni spolupracovat i na videoklipu,“ říká frontman kapely Marek Holý, vystupující pod uměleckým jménem UnHoly Mark.

Klip byl natočen již v září roku 2020, hudba v srpnu 2021. Videoklip se točil na demoverzi písně. Impulzem pro natočení písně ve studiu byl singl Daleko blíž pro film Láska na špičkách. Kapela nahrála obě písně jako singly v jednom termínu ve studiích SONO Records, s. r. o. Na nahrávce písně se podílel známý zvukař Milan Cimfe. Píseň elektronicky distribuuje nakladatelství Supraphon, a. s.

Související odkazy:
www.theothers.cz
www.facebook.com/OthersCZ
www.instagram.com/theotherscz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 811

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *