RockShock

Internetový rockový magazin

Tradiční brněnský rock’n’rollový halloweenský mejdan se po roční vynucené pauze vrací. Představí se čtyři tuzemské kapely v nové lokaci a pod novou hlavičkou

Text: Daniel Šedivý

Po Kabinetu múz hostil mnoho let Halloween Indoor Festival brněnský klub Eleven. Bohužel padl za oběť covidovému šílenství, a tak organizátoři museli opět hledat nový prostor. A tím se od letošního roku stává znovu legendární klub Melodka na Kounicově ulici v Brně, který byl svědkem prvního ročníku. Zároveň patronát nad akcí přebírá po Bombrock Records festival Rock In Brünn, který si letos v červnu odbyl povedenou premiéru v centru města a pro příští rok chystá větší formát i areál. Co ale od letošního Halloweenu čekat?

BABY SECONDHAND
Opavský punkrockový cirkus vedený kabaretiérem Bartem, kterého samozřejmě znáte z Proti směru a Starých pušek. Letos vydali svou druhou desku, kterou nazvali V zrcadlech a jedná se o rozšafnou a velikášskou jízdu životním lunaparkem. Ve vší pýše parta z plyše. Co jiného chcete na dušičkovém mejdanu? I leckterý tvůj mrtvý příbuzný by zatrsal.

SUPERTESLA
Romantika, která by měla radši hnít v pekle. Brněnský fňukny s jemným puncem Prahy. Pět let na scéně, pár vinylů, ale velká deska pořád nikde. Debut Příběhy ze zadních sedadel avizují už skoro rok, jenže jim ho v létě vzalo tornádo, a tak mají zpoždění. Pár singlů už venku je, tak si představu můžete udělat. Místo moshpitu polštářová bitva a radši zlomený srdce než nehet!

GARAGE RATTLESNAKE
Klatovští kluci z garáže, kde záliba v motorech je jen výmluvou pro chlast. Oplzlá parta, co neví, kdy přestat. Letos vydali desku, která se nijak nejmenuje a je na ní jen sedm tracků, ale vydá tak za dvacet. Benzin, testosteron nebo chloroform. Vždyť je to ve finále jedno. Velká jízda!

THE DESPERATE MIND
Takový Anti-Flag po Česku. Energie level 1000 a nějaké to fakování autorit. Minulý rok se vytasili s deskou All Walls Will Fall, která počechrala vlny punku od Jihlavy po Blansko. Juch! Ale nenechte se klamat, parádní melodie, parádní refrény, parádní slogany. Zeman to má za pár, pojďme si taky kopnout!

Takže halloweenské mecheche už čeká. Startujeme ve 20.00 v pátek 29. října na Melodce. Masky a kostýmy vítány. Jako tradičně bude nějaká ta soutěž nebo tombola. Co bychom pro vás neudělali.

FB událost – www.facebook.com/events/1833926776779325

Související odkazy:
Baby Secondhand – www.facebook.com/babysecondhand
Supertesla – www.facebook.com/superteslaband
Garage Rattlesnakes – www.facebook.com/garagerattlesnakes
The Desperate Mind – www.facebook.com/TheDesperateMind


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 608

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *