RockShock

Internetový rockový magazin

Dobré ráno do Čech s jihlavskou kapelou Lady Kate

Text: Jiří Olszar

V dalším díle pořadu Dobré ráno do Čech na TV Čechy on-line, který měl premiéru v pátek 15. 10. 2021, přivítal moderátor Milan Krčil symphonicmetalovou skupinu LADY KATE z Jihlavy. Ta letos slaví půlkulaté patnácté výročí existence, takže témat k debatě bylo opravdu hodně.

Ve studiu se kapela představila v kompletní sestavě a zavzpomínala nejen na dobu dávno minulou, tedy i tu před Lady Kate, ale samozřejmě se zaměřila zejména na aktuální dění. Připomněla například stále aktuální desku Tears Of Love, kterou již brzy bude následovat nová nahrávka. Na té skupina právě intenzivně pracuje a vyjít by měla začátkem příštího roku. Spolu s vydáním alba kapela chystá i velkolepý křest, na který láká nejen novou muzikou, ale i originální podepsanou kytarou, kterou si domů odnese jeden z vylosovaných fanoušků.

Letošní koncertní sezona nedopadla pro Lady Kate příliš dobře – covid, příprava nové desky atd. Příští rok už ale vypadá velice slibně a kalendář akcí se začíná hezky plnit. Mezi zatím potvrzenými akcemi nechybí například Rot Kart Fest, Sázava Fest nebo slovenský ORgazma rock fest. Součástí koncertních plánů bude i tradiční putovní festival Metal Forever Tour, který mají Lady Kate pod palcem. Aktuálně se můžete na kapelu podívat v pražském Kobra Baru, kde vystoupí 14. 11. 2021 s KREYSON MEMORIAL. V příštím roce by měla vyjít i nová kniha, která nabídne podrobnější informace nejen o kapele, ale i muzikantském životě všeobecně. Podívejte se tedy na aktuální díl Dobrého rána do Čech, kde toho najdete mnohem víc, třeba i informaci o tom, co mají společného Lady Kate a rum Božkov.

Související odkazy:
www.tvcechy-online.cz
www.facebook.com/radiopohoda.net
www.ladykate.cz
www.facebook.com/ladykateband


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 565

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *