RockShock

Internetový rockový magazin

Cocotte Minute odehrají jeden z posledních letošních open air v Olomouci, sekundovat jim bude Gaia Mesiah

Text: Hanka Bukáčková
Foto: Tom Black

Příznivci tvrdší muziky, pozor! V pátek 17. září na Paloučku před S-klubem v centru Hané v Olomouci spojí síly COCOTTE MINUTE s energickou GAIOU MESIAH. Obě formace měly jet vloni společné turné, než jim plány zhatil koronavir, proto neváhejte a vychutnejte si jejich show nyní. Jejich živáky jsou totiž zárukou, že vás napumpují instantním ‘metalovým‘ štěstím a vlijí vám dostatečnou energií do žil.

Nenechte si proto ujít tuto ojedinělou kombinaci spojení drsných Zellerovic hochů a divoženek v čele s Markou Rybin. „Na to, jak hrajeme dlouho a kolik jsme toho už odjezdili, se zrovna s Olomoucí trochu míjíme… je to podle mě třeba čtyři roky od posledního koncertu tam. Rozhodně si ale olomoucký koncerty pamatuju. To znamená, že byly super, a taky vím, že tam máme spoustu super fanoušků. Takže na tenhle koncert se hodně těšíme. Posledně jsme tam myslím lezli po konstrukci pódia a jezdili ve člunu na lidech. Takže jo, Cocotti vs. Olomouc, to bude slušnej galavečer,“ těší se kytarista Czendál za Cocotte Minute.

Pokud jste jejich živáky ještě nezažili, rozhodně byste to měli napravit! O takový zážitek se totiž nechcete nechat připravit. Vstupenky jsou v online předprodeji na www.predprodejolomouc.cz/action/gaia-mesiah-cocote-minute.

Související odkazy:
www.cocotteminute.org
www.facebook.com/CocotteMinuteBand
www.instagram.com/cocotteminute
www.cs.gaiamesiah.com
www.facebook.com/gaiamesiah
www.instagram.com/gaiamesiah


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 767

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *