RockShock

Internetový rockový magazin

Hardcoroví StreetMachine vydali u Cecek Records Živák

Text: Jakub Tauber

Pardubice a ostří hoši STREETMACHINE. Na scéně se tahle banda pěti hardcore veteránů pohybuje už delší čas. Říká se, že víno zraje, a platí to i pro tuhle kapelu. Pánové přicházejí s něčím specifickým, a je to právě tento Živák, který byl realizován z koncertu na domácí scéně v klubu Žlutý pes v listopadu roku 2019.

Živák vychází jako digipack CD a 12″ LP. Na CD je 14 písní a na LP 12 písní. V historii kapely je to první titul na vinylu. Album je průřezem dosavadních alb a největších hitů StreetMachine. S jistou rezervou by se dalo říci, že se jedná o greatest hits. Zvuk je hodně osobitý (velmi kvalitní práce Martina Tefra a studia Street Sound) a přitom nechává vyniknout i atmosféru koncertu. Video z koncertu můžete najít na YouTube kapely. Pokud chcete rozhýbat svoji figuru, pořádně si zařádit, zahrozit a zatancovat v kotli, je tenhle titul přesně tím nejlepším návodem. CD stojí 200 Kč a vinyl 400 Kč + poštovné.

Objednávky CD/LP:
E-mailem – bravogril@seznam.cz
Telefonicky či formou SMS na + 420 777 905 594 Jakub

Vždy prosím uvádějte kompletní adresu a telefonický kontakt na vás. Peníze je možné poslat i na účet, a ušetřit tak na poštovném. Číslo účtu: 1273701093/0800. Možnost osobního předání v Havlíčkově Brodě, Světlé nad Sázavou či Jihlavě.

Další info na www.cecek.com.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 354

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *