RockShock

Internetový rockový magazin

V Mostech u Jablunkova se bude rockově dovádět s druhým ročníkem Slamník Festu

Text: Jiří Olszar

Nejen ‘chlapi z Goralie‘ se mohou těšit 26. června 2021 na druhé pokračování loni premiérové a úspěšné akce Slamník Fest, který se opět uskuteční u Hospůdky Slamník v Mostech u Jablunkova. Program se tentokrát o něco rozšířil a startovní výstřel zazní už v 15.00 hod. Návštěvníci se mohou těšit na pestrou hudební nadílku, která odstartuje rockové hudební léto na Jablunkovsku.

Fanoušky opět po roce jistě potěší zkušená parta rockových bláznů S.T.S., která ve své tvorbě brouzdá všemi možnými rockovými i metalovými styly. Nedávno se představili po boku punkrockových VIXLAIVANT v Havířově, a protože to byla povedená jízda, pozvali si S.T.S. tuhle partu, která má všechno u prdele, i na letošní Slamník Fest. Vixlaivant budou celou akci uzavírat a jak v těchto dnech prozradili, dostali k hraní neomezený prostor, takže to bude opět pěkně uvolněná punková show.

Po roce se na mini festivalu objeví i jablunkovští bigbíťáci MLSNÍ STARCI. Ti vystupují spíše sporadicky, ale loni se zde patrně tak ‘rozmlsali‘, že si letos musejí dát repete. Chybět nebude ani místní rocková legenda BIDON, která oslavila v loňském roce neuvěřitelných 50 let od svého vzniku. Z Třince dorazí ‘univerzální‘ metalová kapela FORMALLDEHYTH, která si s žánrovým zařazením rovněž příliš neláme hlavu. Na klasickou rockovou, potažmo hardrockovou strunu zabrnkají TORXX z Českého Těšína a trochu toho contry/rocku zazní v podání další třinecké bandy FJETEV.

Vstupné bude na celou akci dobrovolné, k jídlu a pití bude pivo, ale k dispozici budou samozřejmě i jiné dobroty. Můžete s sebou vzít i děti, neboť pro ně zde bude k dispozici skákací hrad, než jej vezmou útokem samotní rockeři.

Kompletní line-up Slamník Festu Vol. 2:
15.00 – Fjetev
15.45 – Mlsní starci
16.30 – Torxx
17.30 – Formalldehyth
18.30 – Bidon
20.00 – S.T.S
21.30 – Vixlaivant

www.bandzone.cz/slamnik-fest


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 568

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *