RockShock

Internetový rockový magazin

Slovenští landless přicházejí s další ochutnávkou nové muziky

Text: Jiří Olszar
Foto: archiv skupiny

Slovenská rock/metalcorová kapela LANDNESS pilně pracuje na svém debutovém albu, a jak slíbila s vydáním minulého singlu Nobody, bude fanoušky ještě před vydáním pravidelně zásobovat singlovými ochutnávkami. Ta další nese název Borrowed Time a podobně jako v minulém případě byla i tato skladba představena jako videoklip na YouTube profilu celosvětově známé promo agentury Dreambound.

A prakticky stejná jsou i jména spolupracovníků, kteří se na singlu, potažmo samotném klipu podíleli. Nahrávání probíhalo pod zkušeným dozorem Damiana Kucery (bubeník pražských Skywalker) a známého kytaristy Briana Bajáka, o výborný mix a mastering se pak postaral v Silver Sun Studios Ludvig Ottosson. Za vytvořením nového videa pak opět stojí studio VLN Production.

Už minule skupina naznačila nově se ubírající směr, kterým je větší příklon k melodičnosti a emocím. Fungovalo to – a funguje to i tentokrát, přestože v Borrowed Time sáhli mnohem více do metalcorové studnice. V kombinaci s novými prvky se tak jedná o velice osvěžující záležitost, která dozajista zachutná fanouškům i v živém provedení, čehož se snad už brzy všichni dočkají.

landless se snaží i v tomto případě obohatit skladbu zajímavou textovou myšlenkou. Tentokrát se dotýká času, či doslova vypůjčeného času. Samotná kapela k tomu uvádí: „Táto skladba je o uvedomovaní si sily času v živote človeka. Čas je niečo, čo nevieme spomaliť, zrýchliť ani zastaviť. Naše činy tvoria našu budúcnosť a menia naše okolie.“

Vychutnejte si tedy každou vteřinu novinky od landness, než budete muset vrátit vypůjčený čas!

Aktuální sestava:
Ladislav Mikoláš – zpěv
Peter Kozák – kytara
Marek Halmo – kytara
Nikolaj Hordin – bicí

Související odkazy:
Facebook – www.facebook.com/landlessband
Instagram – www.instagram.com/landlessband
Spotify – www.open.spotify.com/artist/75E6HgbRInQyFuC5rCFYQa
Merchandise – www.landlessmerch.bigcartel.com


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 544

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *