RockShock

Internetový rockový magazin

Michael Kratz obnovil smlouvu s Art Of Melody Music, u kterých vydá nové album

Text: Atomic Stuff Promotion / Jiří Olszar

Art Of Melody Music & Burning Minds Music Group s potěšením oznamují obnovení smlouvy s dánským rockovým hudebníkem MICHAELEM KRATZEM na vydání jeho zbrusu nového studiového alba Tafkatno. Po velkých ohlasech, kterých se dostalo ze strany hudebních médií jeho debutovému sólovému albu Live Your Live, po němž následoval ještě sběratelský 3CD balíček stejného názvu, je Michael konečně zpět s dalším uměleckým westcoast/AOR dílem.

Michael má za sebou dlouhou a plodnou kariéru, zejména ve své domovině. Poté, co získal několik Zlatých desek jako bubeník mainstreamové popové kapely Kandis i díky jeho pozoruhodné schopnosti hrát jakýkoliv styl rockové muziky, se jeho fanouškovská základna rozrostla. Především ale na poli AOR je jeho pozice nejsilnější. Rozhodl se přijmout pro sebe docela náročnou roli hlavního zpěváka, jako nový krok ve své umělecké kariéře. Inspiroval se svou oblíbenou muzikou a sólovými nahrávkami vyjádřil svou nejosobnější uměleckou stránku.

V průběhu toho, co se věnoval psaní a nahrávání sólového materiálu, byl najat jako oficiální člen v Dánsku velice populární skupiny Hula Hula. Jejich nejnovější singl Gå Aldrig Tilbage Til En Fuser debutoval na první příčce dánské národní hitparády, kde se udržel na čele tři týdny.

Nyní, tři roky po vydání předchozího sólového alba, je Michael zpět s další sólovou deskou Tafkatno. O mix se postarali společně Michael a Kasper Viinber v Kawer Studios a mastering je dílem Torbena Lysholma (SnakeRock). Na nahrávce se podílela spousta zajímavých hostů – Christian Warburg (Paul Young), Bruce Gaitsch (King Of Hearts, Madonna, Peter Cetera, Chicago, Elton John, Joe Cocker, Lionville), Torben Lysholm (Pangea, Mysterell, Acacia Avenue), Davide Gilardino a Luca Carlomagno (Mindfeels) a Janey Clewer (Peter Cetera, Bill Champlin, Michael Bolton, Michael Sembello a další).

Další informace o oficiálním datu vydání, konečném seznamu skladeb a obalu alba budou zveřejněny v následujících týdnech.

Související odkazy:
www.michaelkratz.net
www.facebook.com/michaelkratz.net
www.burningmindsgroup.com/art-of-melody-music
www.facebook.com/artofmelodymusic
www.instagram.com/burning_minds_music_group


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 624

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *