RockShock

Internetový rockový magazin

Slovak Metal Army štartujú předpredaj nového albumu Pačess

Text: Slovak Metal Army

1. apríla 2021 začína predpredaj nového albumu Poupě od epických blackmetalistov PAČESS. Zároveň v tento deň vychádza aj prvý singel Jménem lilie. Šikovnejší z vás si už mohli prvú skladbu vypočuť na Sloval Metal Army Sampler #1, pretože práve singel Jménem lilie bol vybraný ako ten, ktorý navodí atmosféru a navedie fanúšikov k novému materiálu. V rovnaký deň začína aj promo kampaň na album, ktorý pristane do schránok metalových publicistov po celom svete a taktiež tých z domácej scény. Všetci teda budú môcť pracovať na recenziách a rozhovoroch.

Hoci formáty, ktoré budú tento album reprezentovať, sú digital, CD, digipack CD a LP, do predpredaja sa budú dostávať nasledovne.

1. 4. 2021 – Najexkluzívnejšia ponuka prichádza so 6panelovým balením digipack CD, ktoré je striktne limitované na 100 kusov, a jediné miesto, kde sa dá objednať, je e-shop Slovak Metal Army – www.slovakmetalarmy.sk. Digipack CD je poskladaný zo 6 panelov. V jednom z nich sa ukrýva 20stranový booklet a podpiskarta. To ale nie je všetko, pretože balíček obsahuje aj exkluzívne prekvapenie, ktoré korešponduje s textovou stránkou kapely. Konkretizovať však nebudeme. Keďže očakávame značný záujem, predobjednávky sú nastavené tak, že je nutné ich priamo vyplatiť, a to cez bankový účet. Až potom bude predobjednávka ukončená a priradená.

1. 5. 2021 sa do predpredaja dostanú ďalšie formáty, a to klasické jewel CD a tiež LP. Práve vinyl ale príde z výroby spolu s jesenným obdobím.

Oficiálny termín vydania albumu je 25. 5. 2021. V tento deň už budú držať v rukách svoje kúsky všetci predplatitelia.

Súvisiace odkazy:
www.pacess.cz
www.facebook.com/PacessBand
www.slovakmetalarmy.sk


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 448

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *