RockShock

Internetový rockový magazin

Plzeňští What’s In The Box představili nové skladby v rámci Fakin Session

Text: Jiří Olszar
Foto: Tomáš Vorálek

Plzeňská alternativně grungerocková skupina WHAT’S IN THE BOX se po vydání debutového alba MILK (2019) snažila svou čerstvou muziku představit fanouškům především naživo, což se v loňském roce ze známých důvodů moc nedařilo. To ale této trojici nijak nebránilo, aby využila koncertní pauzy ke skládání nového materiálu.

A ten právě v minulých dnech představili v rámci poměrně nového projektu Fakin Session, za kterým stojí pořadatelé kyjovského festivalu Fakin Fakit. What’s In The Box byli vybráni do sedmého dílu tohoto hudebního seriálu, kde hudební, naživo zahrané ukázky nové tvorby průběžně proložili i mluveným slovem. Sice opět neprozradili, ‘co je v krabici‘, ale nabídli příjemnou ochutnávku toho, na čem během koronavirové pauzy pracovali.

Rozhovory i živé hraní probíhaly v prostorách kyjovských zkušeben u vlakového nádraží, kde se ve zkušebnách i venkovním areálu koná právě zmiňovaný multižánrový open air festival Fakin Fakit. V rámci Fakin Session se pořadatelé snaží představit zejména kapely, které nejsou až tolik profláklé u širší posluchačské veřejnosti. Pokud byste měli zájem, můžete se podívat na předchozí díly zde: www.youtube.com/channel/UC8c5qdA-pAwvdRxg9zpoyrw

Související odkazy:
www.whatsinthebox.bandcamp.com
www.open.spotify.com/artist/2IWYkGQxDqKLQ6KpN1jukL
www.facebook.com/whatsintheboxxx
www.instagram.com/whats_in_the_box_cz
www.youtube.com/channel/UCLa88KKiBIqHlsJSVVqvZ-g

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 378

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *