RockShock

Internetový rockový magazin

Nová kapela Můra představí v březnu své debutové EP

Text: Nathan Birk / Jiří Olszar
Foto: archiv skupiny

Vydavatelství Caligari Records potvrdilo 30. březen jako datum mezinárodního vydání debutového EP Doom Invocations And Narcotic Rituals nové české deathmetalové smečky MŮRA. Nahrávka vyjde v limitované edici na kazetě a digitálně.

Můra je zbrusu nový český projekt představující členy skupin The Tower a Sekeromlat. Aktuální nahrávka kvarteta obsahuje pouze dvě skladby, ale celková stopáž 20 minut určitě vtáhne posluchače hluboko do propasti smrti.

Můra naprosto bezbožně trestá svým zvukem, který trpělivě odhaluje hrůzné výjevy. Těžce se táhnoucí doomové tempo se zde umně střídá s deathmetalovou kakofonií doplněnou o primitivně barbarskou pulzující rytmiku. Doom Invocations And Narcotic Rituals rozvíjí na své ploše širokou škálu hrůzy, nemocí, špíny a odpornosti. Nahrávka je drsná a syrová, přesto pozoruhodně masivní, a samotná příprava nového EP byla pro kapelu velkou zkušeností.

A to je pro Můru jen začátek. Další smrtící hrůzy určitě ještě přijdou. Teď si ale mohou na Doom Invocations And Narcotic Rituals smlsnout především všichni příznivci takových kapel, jako jsou Temple Nightside, Antediluvian, Grave Upheaval, Encoffination a další zástupci moderní dánské deathmetalové scény.

Zatím si můžete poslechnout novou skladbu Chambers Of Decay na Bancamp profilu Caligari Records, kde si lze kazetu i předobjednat:
www.caligarirecords.bandcamp.com

Seznam skladeb:
1. Chambers Of Decay
2. Pest Procession

Související odkazy:
www.caligarirecords.com
www.facebook.com/caligarirecords
www.caligarirecords.bandcamp.com

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 401

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *