RockShock

Internetový rockový magazin

Kill The Thought Of Christ slovenskej skupiny Dementor sa dočká druhej reedície

Text: Slovak Metal Army

Slovenská deathmetalová hrobka DEMENTOR sa dočká už druhej reedície druhého albumu Kill The Thought On Christ. Opäť to bude na etikete Immortal Souls Productions a pôjde o striktne limitovaný náklad 100 ks CD a 50 ks MC kazety.

Prvá reedícia albumu z roku 1997 vyšla 2 roky po jeho vydaní v roku 1999. Dnes pôjde o veľmi limitovanú záležitosť a dátum vydania je stanovený na 25. 4. 2021. Layout CD sa nesie v starom pôvodnom duchu a rovnakú podobu má aj MC kazeta. Jej telo bude červenej farby. CD tiež bude ručne číslované a získa tak vzácnejší punc.

Predobjednávky budú spustené už 01. 3. 2021 ráno o 8.00 hod. cez truhlicu Slovak Metal Army. Postačí sa teda dostať do podstránky predobjednávky, kde nájdete obidve verzie albumu. Album Kill The Thought On Christ sa dá zakúpiť aj na známom predajnom portáli Discogs, jeho cena sa však pohybuje od 30 € vyššie za pôvodné vydanie.

K dispozícii je už teraz celý album na YouTube kanáli Immortal Souls Productions (www.youtube.com). Nastavte si teda budíky, zapíšte do kalendárov a v pondelok ráno sa tak dostanete ku svojim vytúženým kópiám.

Súvisiace odkazy:
www.facebook.com/dementorDM
www.youtube.com/watch?v=9B84BdS3Dk0
www.open.spotify.com/artist/58VjBbdFS1alAJiaceeP33

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 312

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *