RockShock

Internetový rockový magazin

Crystal Viper vypustili ven nové album The Cult

Text: Gabriel Management / Jiří Olszar
Foto: archiv skupiny

Polská heavymetalová skupina CRYSTAL VIPER vydala své osmé řadové album The Cult a zároveň jej kompletně streamuje na YouTube kanálu NWOTHM Full Albums.

„Je to super vzrušující pocit sdílet nové album se světem. Nejenže to znamená začátek nové éry Crystal Viper, protože je to naše první album s bubeníkem Cedem a první album pro Listenable Records, ale vydáváme ho v opravdu divné temné době. Vskutku doufám, že to povzbudí mnohé fanoušky heavy metalu. Práce na albu se nám opravdu líbila, protože se nám podařilo vrátit se ke svým kořenům a znovu oprášit naše nejranější inspirace,“ říká frontwoman skupiny Marta Gabriel.

„Probudili jsme v nás ty samé ‘děti‘, které objevovaly první alba Iron Maiden s ‘příšerami‘ na obalech, které ve svých walkmanech poslouchaly stejné kazety Judas Priest, domů si nosily VHS kazety s béčkovými horory nebo četly komiksy a levné sci-fi romány. Naše nové album je plné emocí, energie a představuje to, o čem Crystal Viper jsou. Nemůžu se dočkat, až tento nový materiál předvedeme i naživo na pódiu, kam patří,“ dodává zpěvačka.

Album vyšlo v Evropě 29. ledna u Listenable Records a 12. února se dočkají i fanoušci v Severní Americe. Vydání v Japonsku bude teprve upřesněno. Nahrávka vychází jako limitovaná edice vinylových LP, CD, kazet a digitálně. CD verze alba obsahuje exkluzivní bonusovou skladbu Welcome Home od Kinga Diamonda s hostujícím kytaristou Andym LaRocquem, zatímco LP verze obsahuje cover skupiny Satan Trial By Fire.

Související odkazy:
www.crystalviper.com
www.facebook.com/profile.php?id=100044586962597

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 414

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *