RockShock

Internetový rockový magazin

Frédéric Slama se vrací se svým hardrockovým projektem AOR

Text: Perrish Records / Jiří Olszar

Francouzský kytarista a klávesista Frédéric Slama je konečně zpět! Se svým hardrockovým projektem AOR představí 5. února své nejnovější album The Ghost Of L.A. skládající se z deseti zbrusu nových skladeb. Toto už 20. album AOR vydané společností Perris Records by mělo být tím nejlepším spojením melodií, zabijáckých riffů a nadpozemských vokálů.

Jako na každém albu AOR i na The Ghost Of L.A. se představuje řada zajímavých hostů a vynikajících hudebníků. V tomto případě to jsou: multiinstrumentalista Tommy Denander (Alice Cooper, Steve Walsh) a skvělí zpěváci Paul Sabu (Only Child, Kidd Glove, John Waite), Rick Riso (Chasing Violets, AOR), Steph Honde (Hollywood Vampires) a Markus Nordenberg (Coastland Ride, Pearls & Flames).

Téma CD je o neustále se měnícím městě Los Angeles, které ztratilo duši pro zbrusu nový svět, aniž by jakkoliv dbalo na svou minulost. Duch 80. let ale stále straší v ulicích Los Angeles. Pokud máte rádi kapely jako Survivor, Foreigner nebo Whitesnake, měli byste si The Ghost Of L.A. zamilovat. Novinka je rozhodně nejsilnější a nejmelodičtější ze všech alb Frédérica Slamy.

Seznam skladeb The Ghost Of L.A.:
1. The Easiest Way
2. Too Late For Tears
3. Give Her The Moon
4. The Edge Of The World
5. The Spiral Heart
6. The Distance Between Us
7. Jennyʼs Gone
8. Sarahʼs Touch
9. Cast Out This Wicked Dream
10. Good Intention

Související odkazy:
www.slama101.fr
www.facebook.com/AOR4ever

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 244

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *