RockShock

Internetový rockový magazin

Symphonicmetalová ikona Leavesʼ Eyes představí novou desku na podzim 2021 v Praze

Text: Pragokoncert

Monumentální, epická, silná. Takové přívlastky sklízí nová deska symphonicmetalových bardů LEAVESʼ EYES The Last Viking, která vyšla v říjnu minulého roku a se kterou kapela vyrazí tento rok na The Last Viking European Tour. Speciálními hosty turné jsou melodic/powermetaloví Italové TEMPERANCE a symphonicmetalová kapela z USA CATALYST CRIME.

Při plánování tohoto turné nezapomněla kapela Leavesʼ Eyes ani na svou věrnou a početnou fanouškovskou základnu u nás, a jeden koncert tedy patří i České republice. Bude to Praha, klub Nová Chmelnice, 16. 11. 2021.

Leavesʼ Eyes ve svém díle vždy přikládají maximální důležitost přesnému vyjádření historických událostí. Přečetli spoustu knih a všechny vikinské ságy byly pečlivě prostudovány, aby mohl vzniknout tento příběh o konci věku Vikingů.

Některá televizní dramata nebo filmové trháky mě rozesmějí, když vidím, že vikinská sága je zde obrácena vzhůru nohama. My v historii bordel neděláme,“ slibuje Alexander Krull (zpěv), který je odpovědný za koncept alba i texty. The Last Viking je epický soundtrack k bájnému světu vikinských dobrodružství.

Není pochyb, že se Leavesʼ Eyes už nemohou dočkat, až vám představí tuto svou historickou ságu o posledním vikinském králi naživo. Čeká nás vzrušující, svěží, břitký koncert plný nadšení a dynamiky, vše v tom správném drsném tónu. Přijďte se dovzdělat v dějepisu 16. 11. 2021 do pražské Nové Chmelnice!

Související odkazy:
www.leaveseyes.de
www.temperanceband.com
www.catalystcrime.com
www.mastersofrock.cz/cs/koncerty/Leaves-Eyes

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 242

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *