RockShock

Internetový rockový magazin

Program Rockového Slunovratu Mini je kompletní

Text: Kryštof Chvojka

Debutový ročník hudebního festivalu Rockový Slunovrat Mini, který se koná namísto tradiční červnové dvoudenní akce, má zveřejněný kompletní line-up. V sobotu 26. 9. 2020 areál Lesního divadla v Řevnicích přivítá headlinera ze zahraničí a pestrou plejádu kapel z českých luhů a hájů.

Hlavním tahákem akce je bosenská kapela DUBIOZA KOLEKTIV, kterou mohou pravidelní návštěvníci znát, jelikož se na Rockovém Slunovratu představí již potřetí. Kapela evropského formátu pokaždé vystoupila s opravdu energickou show. Vzhledem k absenci koncertů v poslední době se dá očekávat erupce jejich balkánského temperamentu.

Na festivalu dále vystoupí DIRTY BLONDES (punk/rock’n’roll), GLAD FOR TODAY (alternative rock) nebo ZOOBLASTERS (bass driven party music). Fanoušky lokálních kapel z Poberouní potěší VOSÍ HNÍZDO a TIMUDEJ.

Předprodej vstupenek je možný na vybraných místech kamenného prodeje nebo přes oficiální stránky festivalu www.rockovyslunovrat.cz. Momentálně je v prodeji druhá vlna vstupenek za 590 Kč. Kapacita návštěvníků je vzhledem k opatřením týkajícím se pandemie koronaviru omezena.

Více informací o akci je k nalezení na www.rockovyslunovrat.cz nebo na facebookových stránkách festivalu www.facebook.com/rockovyslunovrat.

 

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 6

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *