RockShock

Internetový rockový magazin

Hledá se nejlepší cover Citronu

Text: Pragokoncert

Česká hard & heavy legenda CITRON vyzývá fanoušky, hudebníky, nadšence, amatéry, aby natočili cover jakékoli jejich písně. Stačí amatérské video natočené na mobil a výtvor zaslat na e-mailovou adresu (ideálně přes Úschovnu nebo jiná úložiště) citroncover@seznam.cz. Každý účastník výzvy obdrží od kapely tričko a na výherce pak čeká odměna v podobě vystoupení s kapelou na vybraném koncertě.

Nemusí to být vůbec profi, nemusí to být cover rockový, metalový… může to být zahrané klidně doma na hrnce. Jde nám hlavně o originalitu a nápad. Chceme se tímto společně s fanoušky zabavit a v době, kdy nemůžeme koncertovat, nás může opět propojit vzájemné hudební nadšení,” upřesňuje kapelník Radim Pařízek a současně všem vzkazuje, že fantazii se meze nekladou.

Vybrané nahrávky bude kapela zveřejňovat na svých facebookových stránkách a současně tak bude motivovat další případně zájemce, aby se také zapojili. Výzva je vyhlášena až do neděle 17. května. To bude poslední den, kdy můžou autoři svá díla posílat. Následně kapela veškerá videa vyhodnotí a vybere 8 finálových klipů, o jejichž vítězi pak budou rozhodovat fanoušci hlasováním.

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 19

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *