RockShock

Internetový rockový magazin

Ústecký Majáles a Kollerfest se přesouvají na příští rok!

Text: Martina Jablanovská

Prohlášení Kollerfest:
Vzhledem k situaci způsobené koronavirem, nařízení vlády a nepředvídatelnosti vývoje jsme nuceni přesunout akci Kollerfest na rok 2021. Z důvodu vytíženosti všech účinkujících v termínech vhodných pro přesun v rámci tohoto roku, vytíženosti kempu Vranovská pláž, nemožnosti adekvátní propagace a k dalším okolnostem jsme nuceni stanovit náhradní termín Kollerfestu na květen 2021. Přesný termín aktuálně řešíme. Lístky zůstávají v platnosti pro náhradní termín, který brzy oznámíme.

Jelikož si vážíme vaší přízně a chceme, abyste si užili skvělé kapely a výjimečnou festivalovou atmosféru v kempu Vranovská pláž již tento rok, nabízíme vám následující jedinečnou možnost. Se vstupenkou na Kollerfest máte slevu ve výši ceny vaší vstupenky na akci Přehrady fest (Vranov), který je naší partnerskou akcí a koná se na stejném místě 31. 7.–1. 8. 2020
(www.prehradyfest.cz).

Pokud chcete tuto možnost využít, pište na xticket@xticket.cz. Brzy se vám ozveme s dalšími informacemi.

Prohlášení Ústecký Majáles:
Vzhledem k situaci způsobené koronavirem, nařízení vlády a nepředvídatelnosti dalšího vývoje jsme nuceni přesunout akci Ústecký majáles. Z důvodu vytíženosti účinkujících v termínech vhodných pro přesun v rámci tohoto roku, nestabilní situace a k dalším okolnostem stanovujeme náhradní termín Ústeckého Majálesu až na rok 2021. Nový termín je 24. 4. 2021. Lístky zůstávají v platnosti pro výše uvedený náhradní termín.

Jelikož si vážíme vaší přízně a chceme, abyste si užili skvělé kapely a výjimečnou atmosféru již tento rok, nabízíme vám následující jedinečnou možnost. Se vstupenkou na Ústecký Majáles máte vstup zdarma na jednu z našich partnerských akcí. Nejsou to akce ledajaké. Jedná se o tyto festivaly:
26.–27. 6. 2020 – Jatka fest, Pacov (www.jatkafest.cz)
31. 7.–1. 8. 2020 – Přehrady fest, Vranov (www.prehradyfest.cz)
7.–8. 8. 2020 – Přehrady fest, Seč (www.prehradyfest.cz)
21.–22. 8. 2020 – Jízdárna fest, Rychnov nad Kněžnou (www.jizdarnafest.cz)

Pokud chcete tuto možnost využít a jeden z fesťáků navštívit, pište na xticket@xticket.cz. V nejbližší možné době se vám ozveme s dalšími informacemi. Pozor! Volná vstupenka je nepřenosná.

Pevně věříme, že některý z termínů zapadne do vašich prázdninových plánů a že se letos přece jen potkáme.

Díky moc za pochopení a za přízeň.

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 96

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *