RockShock

Internetový rockový magazin

Cesta k dosažení blaženosti započne v pražské Akropoli

Text: Obscure Promotion

Vzhledem k nastalé situaci s koronavirem vás chceme informovat, že koncert CULT OF FIRE se z 21. března přesunuje na sobotu 9. května 2020. Vaše vstupenky zůstávají v platnosti.

Po exkluzivních vystoupeních ve více než 30 zemích se v dubnu/květnu 2020 uskuteční první evropské turné Cult Of Fire. Formát komplexního turné, a ne jednorázových koncertů, byl k novému albu, setlistu i pódiovému vizuálu zvolen speciálně pro tuto příležitost, neb některé ze součástí dekorací by nebylo možno přepravovat letecky.

Nové dvojalbum Cult Of Fire dostalo jméno Moksha/Nirvana a vychází pod křídly Beyond Eyes Productions. Jedná se o dvě neoddělitelně spojená alba, jako jsou paže a údy smrtonosné bohyně Kálí neoddělitelně spojené s jejím tělem. Jak už název desky napovídá, jedna část dvojalba je tematicky orientována na hinduismus, druhá na buddhismus. Dvě části, jedno tělo – dvě cesty, jeden cíl.
Fyzické nosiče (double LP / double CD) dne 20. února 2020 digitálně vydaného dvojalba vycházejí o měsíc později, 21. března. To byl i původní den jejich nultého vystoupení ke zmíněnému evropskému turné, které se nakonec vzhledem k nastalé situaci s koronavirem pro zákaz akcí nad 100 lidí českou vládou posouvá až na 9. květen. To krom možnosti zakoupit nosiče a nový merch bude jediná příležitost českých fanoušků nové skladby slyšet živě v novém koncertním vizuálu.

Turné včetně pražského koncertu se jako speciální host budou účastnit slovenští MALOKARPATAN. I ti budou propagovat nové album – vyjde 20. března u Invictus Prod. Koncert 9. května v pražské Akropoli a samotné turné bude jedinou – a tedy exkluzivní – příležitostí vidět Cult Of Fire na evropských pódiích – nebudou žádné festivaly ani jiná vystoupení.

Související odkazy:
Cult Of Fire
www.cultoffire.bandcamp.com/album/moksha
www.cultoffire.bandcamp.com/album/nirvana
www.youtube.com/channel/UCkiRorQoMM7PGH8OPaOHl7Q
www.instagram.com/cultoffireofficial
www.beyondeyesshop.com
Malokarpatan
www.invictusproductions666.bandcamp.com/album/krupinsk-ohne
www.malokarpatan.bandcamp.com

Přeloženo na 9. 5. 2020 – Praha, Palác Akropolis

FB událost – www.facebook.com/events/417354842211786
e-Ticket – www.obscure.cz/cs/tickets/detail/id/294

Předprodej viz výše, dále pak v síti Ticketmaster a na předprodejní kase v Lucerna Music Baru.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 51

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *