RockShock

Internetový rockový magazin

Final Countdown začíná! Do Benátské! s Impulsem zbývá pouhých 10 dní

Text: Turner

Jedinečný festival s neopakovatelnou atmosférou a zábavou pro celou rodinu, letos navíc s božskou oslavou – to je Benátská! s Impulsem 25. – 28. července 2019, v areálu ve Vesci u Liberce. Přijedou KAREL GOTT, švédští EUROPE, RICHARD MÜLLER, CHINASKI, ČECHOMOR a další.

Proč vyrazit právě na Benátskou!?
Na Benátské! se už konalo více než 2000 koncertů domácích i zahraničních kapel zvučných jmen (Tom Jones, Scorpions, Bonnie Tyler, Status Quo, Nightwish, Sunrise Avenue, James, Him, Gary Moore, Slade, Dream Theater, Ivan Král a další).

Letos přibude exkluzivní vystoupení Karla Gotta, které pořadatelé pojmou jako božskou oslavu jeho 80. narozenin. „Je to pro nás velká výzva a pro festival veliká pocta. Však pro Karla také připravujeme speciální překvapení,” doplňuje spolupořadatel Pavel Mikez. Další hvězdná jména na seznamu 27. ročníku jsou: švédská kapela Europe, se kterou se osobně setkají výherci festivalové soutěže, Richard Müller zahraje v doprovodu jedenácti hudebníků včetně tří vokalistek, trubky, trombonu a saxofonu, Chinaski přivezou speciální show doplněnou o obří LED obrazovky a povedené projekce, vše okořeněné koncertním setem plným jejich největších hitů.

Kdo a kdy?
Ve čtvrtek 25. 7.: Karel Gott za doprovodu BANDU PAVLA VĚTROVCE a hostů ILONY CSÁKOVÉ, MARKÉTY KONVIČKOVÉ a PETRA KOLÁŘE, ANNA K., PETER NAGY, ZÁVIŠ a další
V pátek 26. 7.: Europe, Richard Müller, Čechomor, DOCTOR P.P., HARLEJ a další.
V sobotu 27. 7.: Chinaski, VÁCLAV NECKÁŘ, NO NAME, BEN CRISTOVAO, LENNY atd.
V Hudebním stanu Rádia Impuls zahrají DAVID STYPKA, PAVEL CALLTA, IMT SMILE, NEREZ s LUCIÍ ŠORALOVOU, IMODIUM, SPS, E!E, BRUTUS, POETIKA, ČESKÉ SRDCE a další. Po koncertních vystoupeních bude až do brzkých ranních hodin Hudební stan patřit Ivovi Apfelovi a Mejdanu Rádia Impuls. Detailní program naleznete zde: www.benatska.cz/program/casovy-harmonogram

Foto: Petr ‘Tibi’ Tibitanzl

Kde se koupí vstupenky?
Do 25. července budou ještě k dispozici za zvýhodněnou cenu v předprodeji na www.benatska-vstupenky.cz/eshop, na místě pak budou o pár desítek korun dražší.

Služby a doprovodný program
„Kdo bude chtít žít nejen potravou hudební, ale i se bavit a dobře najíst, bude na tom nejlepším festivalu v České republice,” říká Petr Pečený a doplňuje: „Jsme festivalem pro celou rodinu a dost si na tom zakládáme. Takže kromě snahy o maximální čistotu v celém areálu zajišťujeme celou řadu doprovodných akcí, které pobaví všechny – od dětí po důchodce. Pro letošní rok připravujeme zónu vědeckého centra IQlandia a IQpark z Liberce, různé dětské koutky s kreativním zaměřením – bude i koutek Oblastní galerie Liberec, nejdelší vodní skluzavku v ČR, obří nafukovací prolézačku, Bumper Ball, ale i zónu HC Bílých tygrů Liberec a spoustu dalších atrakcí. Svoje si najdou masožravci i vegani, vše doplníme velkým výběrem nápojů včetně oblíbené vinárny.”

Pavel Mikez říká: „Neustále pracujeme na zkvalitňování zázemí pro návštěvníky – to je pro nás hodně důležité –, na atraktivnosti doprovodného programu a spoustě dalších věcí.”

Benátská! s Impulsem kromě skvělého koncertního programu má mnoho co nabídnout. Festival je zasazen do krásné lokality plné travnatých ploch vybízejících k odpočinku, pikniku či jen povalování za poslechu hudby, vše dokresluje nádherný výhled na dominantu kraje Ještěd. Pyšní se také vynikajícími službami a servisem pro návštěvníky, a to i ve stanovém městečku, podporuje lokální výrobce potravin, snaží se o maximální respekt vůči životnímu prostředí a je festivalem bezbariérovým.

Více informací najdete na www.benatska.cz.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 435

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *