RockShock

Internetový rockový magazin

Božský čtvrtek odstartuje 27. ročník festivalu Benátská! s Impulsem

Text: Turner
Foto: archiv Karla Gotta

Večírek pro nedočkavé – tradiční první festivalový den (čtvrtek 25. července) – bude ve znamení hudební oslavy 80. narozenin KARLA GOTTA; vyvrcholí jeho koncertem.

Božský čtvrtek naservíruje dokonalé hudební menu, které na hlavním pódiu obstarají Zlatí slavíci – tedy nejen mnohonásobný držitel ocenění Karel Gott, ale i ti jedno- či vícenásobní, jimž se podařilo narušit jeho vítěznou sérii: DALIBOR JANDA a PETER NAGY. Oba přislíbili, že do svého repertoáru zařadí nejen vlastní největší hity, ale i nezapomenutelné skladby Karla Gotta. Přispějí tak k jedinečné oslavě ‘božských’ 80. narozenin pod širým nebem, které doplní ještě koncertní sety ANNY K. a kapely BRUTUS. Druhé pódium bude ve znamení punku. Zahrají kapely SPS, E!E, METAL B. R. a ZÁVIŠ – kníže pornofolku.

Na to, jak Karla Gotta seznámil s tvorbou Záviše, vzpomíná s úsměvem Petr Pečený, spolupořadatel festivalu: „Jednou Karel Gott křtil album Tří sester, na akci také dorazil Záviš (kde jsem je seznámil) a prodávala se tam i Závišova CD, která si Karel všechna koupil. Několik dní poté jsem se od jeho ženy s poděkováním dozvěděl, že Závišova hudba zněla na Bertramce celý den… Věřím tedy, že i jeho koncert si Mistr užije.”

27. ročník festivalu Benátská! s Impulsem se koná v termínu 25. – 28. července 2019. Během 27. ročníku dále vystoupí: RICHARD MÜLLER, CHINASKI, ČECHOMOR, LENNY, NO NAME, VÁCLAV NECKÁŘ a BACILY, DAVID STYPKA a BANDJEEZ, BEN CRISTOVAO a další.

Výhodnější už to nebude! Vstupenku na 27. ročník hudebního festivalu Benátská! s Impulsem pořídíte do konce února za 1390 Kč v předprodeji na www.benatska-vstupenky.cz/eshop.

Festival Benátská! s Impulsem se koná v nádherném areálu ve Vesci u Liberce. Pořadatelé zajišťují pro návštěvníky pestrý a zábavný program pro celé rodiny. Nabízejí doprovodný program, skvělé služby, kvalitní kuchyni, regionální potraviny, tradiční festivalovou vinárnu, nejdelší vodní skluzavku na hudebních festivalech v ČR, dostatečné množství pravidelně udržovaných záchodů, velké parkoviště, oddychové zóny, sobotní dětský koutek a spoustu dalších věcí.

Benátská! s Impulsem je čistým festivalem. My odpad třídíme! Benátská! s Impulsem je bezbariérovým festivalem. Na Benátskou! s Impulsem můžete i se stanem či karavanem.

Související odkazy:
www.benatska.cz
www.facebook.com/benatskanoc.cz
www.plus.google.com/+BenatskanocCz
www.twitter.com/benatskanoccz
www.youtube.com/channel/UCYaxFuYPRlW5kOI4ufm6RIg
www.instagram.com/benatska


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 618

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *