RockShock

Internetový rockový magazin

Imodium rozsvěcují Lampy! Singl a klip anoncují nové album i oslavy 20 let kapely koncertem ve Foru Karlín

Text: Supraphon

Když IMODIUM v červnu ohlásili po několikaleté pauze návrat na koncertní pódia, dalo se tušit, že to nebude ‘jen tak‘. Zvlášť když pomyslný comeback proběhne v roce, kdy kapela oslaví 20 let od vydání eponymního debutu. Potvrzuje to skutečnost, že si Imodium pro znovushledání s fanoušky zamluvili pražské Forum Karlín, kde odehrají 4. 4. 2024 svůj dosud největší samostatný koncert. A potvrzuje to i právě vydaný nový singl Lampy doprovázený klipem, kterého se ujal mladý režisér Honza Kašpar v tandemu s kameramanem a scenáristou Chaplym RZBLZ (např. Vesna). Lampy jsou nejen předzvěstí koncertu, ale také nového alba plánovaného na jaro příštího roku.

„Nikdy jsem neměl rád, když se vysvětluje význam písně, ovšem v tomhle případě je to nad slunce jasný. Jsme zpět! Píseň je o nás a o všech dalších, co chtěli zkusit něco jinýho, odpočinout si od někoho a něčeho, ale nakonec zjistí, že je jim stejně nejlíp pohromadě, u toho, o co pečují celý život. Jenom tehdy vám zase srdce hoří na 1000 % a všechno včetně vás září. Proto Lampy…“ komentuje frontman kapely a autor textu Thom novinku.

Zkušenosti i novou energii a zápal ze znovushledání ve studiu Imodium hodlají náležitě zúročit nejen při práci na novém, v pořadí šestém studiovém albu, ale také na pódiu. „Nechtěli jsme se vracet tam, kde jsme přestali. Pořád jsme klubová kapela, ale chtěli jsme udělat zásadní krok kupředu a Forum Karlín je právě tím místem. Zažíváme úplně nové věci, a to nám leje krev do žil. Scénu máme vymyšlenou, pracujeme na hostech, kteří překvapí. Celé to bude oslavou 20 let kapely, takže mobilizujeme všechny fanoušky po celé naší zemi i na Slovensku. Každý, kdo má rád Imodium, tam musí být,“ vyzývá baskytarista Ronoon.

Jeho výzvu můžete uposlechnout včasným nákupem vstupenek, které mohou posloužit i jako vítaný a osobitý vánoční dárek. K mání jsou prostřednictvím sítě Ticketmaster zde. Pro další aktuality a novinky doporučujeme průběžně sledovat oficiální facebookový profil kapely (www.facebook.com). Lampami to totiž teprve začíná…


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1057

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *