RockShock

Internetový rockový magazin

Jethro Tull o letošním adventu zahrají v Praze a v Brně

Text: BrainZone Promotion

Britská rocková partička JETHRO TULL stále kraluje jako jedna z nejvlivnějších a nejoblíbenějších kapel historie progresivního rocku. Doposud skupina odehrála přes 3000 koncertů a prodala přes 60 milionů alb. Některá z těchto alb, jako jsou Aqualung a Thick As A Brick, skutečně zanechala trvalou stopu v myslích lidí.

Jethro Tull se v tuzemsku stále těší velké oblibě, a proto zakladatel a leader kapely Ian Anderson vždy připraví pro svoje fanoušky nový koncertní program. Letos skupina Jethro Tull vystoupí 5. 12. 2023 v Kongresovém Centru Praha a 4. 12. 2023 v Boby Zoner Hall v Brně. Předprodej vstupenek v síti Ticketlive.

Nyní jsou ikoničtí rockeři zpět na turné, dobře odpočatí, s novým materiálem a novým albem, které bylo na domácí frontě dobře přijato. Album The Zealot Gene z roku 2022 se umístilo ve Velké Británii v Top 10. A protože Jethro Tull neodpočívají, vydali 21. dubna 2023 další album s názvem Rökflöte. Fanoušci se tak mohou těšit na směs zbrusu nového materiálu vetkaného do některých z nejprogresivnějších kousků historie kapely spolu s ikonickými hity.

Prodej vstupenek – www.ticketlive.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1248

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *