RockShock

Internetový rockový magazin

Alternativní rocková kapela The Behaviour vydala debutové album A Sin Dance

Text: Collapse Agency

THE BAHAVIOUR s nadšením oznámili vydání alba A Sin Dance. Album je k dispozici po celém světě na všech streamovacích platformách. Toto album, nahrané v roce 2022, obsahuje sedm nových skladeb, které kompletně napsal, zaranžoval a nahrál Der Baron M. Kilpatric.

Tyto písně jsou prvními, které předvádějí Kilpatricův jedinečný styl psaní písní a široké hudební schopnosti. Byly shromážděny z velkého množství materiálu napsaného během několika posledních let a byly speciálně vybrány pro svou dynamickou, eklektickou a rozmanitou povahu, aby daly ochutnávku toho, co přijde.

Vydání uspíšily dva singly – Burning Of The Neon Dream (Radio Edit) a An Untouchable Relic (Radio Edit) –, které spojují prvky goth/shoegaze 80. let a alternativního rocku 90. let v současném a moderně znějícím stylu.

Album na Spotify: www.open.spotify.com/artist

The Behaviour je post-alternativní rocková skupina inspirovaná gotikou, kterou založil Der Baron M. Kilpatric v roce 2020 a nové album napsal, a zaranžoval zcela sám. Zatímco se v současné době nachází v Nové Anglii, toto album je vyvrcholením doby, kdy pobýval v Coloradu a na Středozápadě, když se nechal inspirovat zvuky Jeffa Buckleyho, Soundgarden, Slinta, Killing Joke, Pink Floyd, Leonarda Cohena, My Bloody Valentine, Davida Bowieho, Black Rebel Motorcycle Club a dalších.

Poté, co strávil více než 20 let své plodné kariéry psaním, nahráváním a vystupováním jako bubeník pro takové skupiny jako Black Light Burns, The Esoteric, Seaspin, Kylesa, F-Minus, Crisis a Today Is The Day, Kilpatric vykročil vpřed, aby představil toto fascinující a působivé vlastní dílo.

The Behaviour jsou jako dokonalá a účinná reprezentace zvuků a melodií, které zní v jeho hlavě a zvoní v jeho uších už nějakou dobu. Tato deska je katarzí, očistou a prací v její nejčistší formě vyjádření.

Hudba je na povrchu temná a melancholická, ale pod bohatě strukturovanými vrstvami se skrývají introspektivní poselství vykoupení, uzdravení a obnovy nalezené prostřednictvím prožitých ztrát a traumat. Vyjadřuje pravou podstatu hledání sebe sama v jeho střízlivé reflexi mezilidských vztahů mezi sebou, druhými a okolím.

Související odkazy:
www.thebehaviourmusic.com
www.instagram.com/thebehaviourmusic
www.thebehaviour.bandcamp.com


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 972

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *