RockShock

Internetový rockový magazin

Pálení čarodějnic v Čáslavi završila rocková show

30. dubna 2023, Čáslav, areál Muzea zemědělské techniky

Text: Pavel Novák
Foto: Pavel Novák

Pálení čarodějnic v Čáslavi se konalo v areálu Muzea zemědělské techniky. Vše odstartoval pochod čarodějnic do již zmíněného areálu. Poté se konal koncert IVETY BLANAROVIČOVÉ a vpodvečer již rozehrála svoji show místní rocková kapela CIVILNÍ OBRANA, která sklidila obrovský úspěch. Kapela odehrála 12 pecek a k tomu přidala dva přídavky. Samozřejmě nechyběly skladby S tvojí mámou, Drinky mi podávejte řetězem, Tereza a další.

Při koncertě panovala úžasná atmosféra, jak se na domácí kapelu sluší a patří. Nutno dodat že tato rocková kapela přitahuje zejména mladší generaci posluchačů. Na závěr koncertního setu frontman skupiny Marek Calík pozval fanoušky na koncert, který se bude konat 26. 5. v Praze na Výstavišti v prostoru Gauč ve Stromovce.

Po tomto koncertním setu došlo k zapálení nedaleko postavené hranice, kde se konal slet čarodějnic. Poté jako zlatý hřeb večera vystoupila tribute skupina AC/CZ hrající skladby AC/DC. Jako host vystoupil úžasný zpěvák kapely 4 Szmery Robert Mastalerz zvaný ‘Sierściu‘. Kapela AC/CZ patří mezi nejúspěšnější tribute kapely AC/DC v Evropě a doplněná o úžasného zpěváka ‘Sierściu‘ odehrála úžasnou show. Dále bych chtěl vyzdvihnout dokonalou choreografii a kostýmy kapelníka a kytaristy Adama Malíka. Samozřejmě nechyběly osvědčené pecky jako Hells Bells, Highway To Hell, T.N.T., Thunderstruck a další. Lidé se dobře bavili, večer rychle ubíhal a už tady byl závěr. Kapela se rozloučila, ‘Sierściu‘ ještě stačil prozradit, že spěchá za svou kapelou na druhý konec Polska, naskočil do auta a odjel. Kapela má naplánováno s tímto zpěvákem odehrát ještě několik představení.


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 1560

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *