RockShock

Internetový rockový magazin

Pařát vydá po 25 letech v reedici první album Scenery

Text: Pařát

Po 25 letech ožije první album mohelnických SCENERYThe Drowning Shadow Of Mankind. U labelu Pařát Productions vyjde poprvé jako lisované CD a v původní zvukové verzi.

Scenery vznikli v roce 1994 a od počátku bylo jasné, že si zvolili obtížnou hudební cestu, na které je nebudou doprovázet davy fanoušků a vydavatelé se o jejich počiny nebudou předhánět. Zato ale jejich netuctová a poměrně komplikovaná muzika vždy poutala pozornost příznivců sofistikovaných metalových extrémů a dnes už z odstupu můžeme říct, že kapela do značné míry předběhla dobu. Svou cestičku totiž začala prošlapávat v době, kdy ještě na scéně nebylo ani potuchy o nějaké renesanci a boomu progresivního technického death metalu. Ostatně i samotní průkopníci celého tohoto subžánru jako Atheist, Cynic či Pestilence si museli na svou rehabilitaci a celkové docenění pár let počkat.

Scenery se rozloučili v roce 2012 albem Mental Confusion, o jehož vydání se postaral Pařát. Předobjednávky CD a triček The Drowning Shadow Of Mankind… After 25 Years začnou v Pařátshopu zde od 2. 4., datum vydání je stanoveno na 15. 4.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 643

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *