RockShock

Internetový rockový magazin

Hollywood Undead zvou podruhé do ‘Hotelu Kalifornia‘ a na Rock For People

Text: Smile Music

Přední zástupci současného rap rocku HOLLYWOOD UNDEAD loni rozšířili svou diskografii o osmý studiový zásek Hotel Kalifornia. Fanoušky oceňovaná deska se nyní, před startem letní festivalové sezony, dočká deluxe verze. Vyjde 28. dubna a v červnu budeme mít příležitost užít si kapelu naživo i u nás. Přijede zahrát na Rock For People.

„V Kalifornii jsme vyrůstali a jsme úzce spjatí s Los Angeles. Myslím, že dobře chápeme jeho ducha – je to město, kde se rodí hvězdy, ale současně místo, kde se rozpadají sny. Chováme k němu zvláštní druh opatrnosti, takový zdravý odstup. Něco podobného, co bys pociťoval k nějakému nebezpečnému zvířeti,“ řekl loni k tématům aktuálního alba kytarista Danny pro rockový magazín Spark.

„Navenek je Los Angeles třpytivé, uvnitř temné. Největším současným problémem je růst cen. Inflace dělá divy. Rodiny, které to dosud jakžtakž dávaly, začínají pociťovat velké problémy. Bezdomovectví prudce roste, je strašné na to koukat. A když jsou lidi těžce frustrovaní, dělají zoufalé věci.“

Zatímco základní verze počinu nabízela čtrnáct skladeb, ta rozšířená jich bude obsahovat celkem dvacet. V digitální podobě mezi nimi bude i píseň House Of Mirrors, do níž přispěl multižánrový zpěvák Jelly Roll, jehož tvorba osciluje mezi rapem a country hudbou. Mimochodem rodák z Nashvillu, kde Hollywood Undead svou ‘kalifornskou‘ desku zčásti nahrávali.

„Já doufám, že když si to album poslechnete, tak uvidíte, jaký kus cesty jsme ušli,“ říká za kapelu Johnny 3 Tears. „J-Dog a Charlie Scene jsou naprosto jiní autoři, než byli před patnácti lety. Jsem v úžasu z každého z nás. Jediné, na čem nám záleží, je naše publikum a to, abychom byli s každou deskou lepší.“ Tak na viděnou v Hradci, třeba i s novým vinylem v podpaží.

Související odkazy:
www.hollywoodundead.com
www.facebook.com/hollywoodundead
www.twitter.com/hollywoodundead
www.instagram.com/hollywoodundead


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 631

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *