RockShock

Internetový rockový magazin

Nový pohled na minulost a budoucnost. Salamandra a Metal Factory na jednom pódiu

Text: Radka Balová

Mnoho se děje na Zemi a okolo… A ač by se to před několika měsíci ještě zdálo jen přáním a touhou po senzaci, sejdou se bývalí spoluhráči a kamarádi, dnes konkurenti, na jedné scéně. Je už fakt, že SALAMANDRA, poté co ji opustil kytarista Vašek, baskytarista ‘Pišta‘ a s nimi i bubeník Dan, s novou formací METAL FACTORY naplánovali společné vystoupení. Ač bylo zaděláno na průser, spousta kamarádství a zážitků převážila vzájemné rozpory a svedla obě kapely na jedno pódium.

Co je na všem hezké a hodné chvály, je souhra a souzvuk obou kapel v době, kdy se ne zcela snadno hledá možnost se ukázat a prezentovat tvorbu. Zatímco Salamandra již něco za sebou má, stále noví MF jdou svou cestou a tvoří. Ti kdo vědí, jak se situace mezi oběma kapelami vyvíjela, se buď diví, nebo jsou nadšení. Každopádně spoluúčinkování na jedné scéně napovídá, že by mohlo dojít k zakopání válečných seker a uzavření spolupráce.

Za mikrofonem MF nově uvidíme Viktorii Surmøvou, která z vám známých důvodů nahradí Pavlínu Mochovou, a tak se lze těšit na hodně zajímavý zážitek. Takže už zbývá jen jedno. Pozvat vás na koncert 28. dubna tohoto roku do klubu Acoustica v Ostravě-Bartovicích, kde od 19.00 hod. bude co poslouchat a na co se koukat.

Vstupenky na stránkách klubu Acoustica nebo tel. 604 528 270. Kapely i pořadatelé se těší na vaši hojnou účast.

FB událost – www.facebook.com/events/514569054187774

Související odkazy:
www.metal-factory.cz
www.salamandra.cz
www.acoustica.cz/hudební-klub


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 5 / 5. Počet hlasů: 3

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 958

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *