RockShock

Internetový rockový magazin

Dead Daniels představili před vydáním nového alba další singl

Text: Jiří Olszar

Pražská hard/rock’n’rollová parta DEAD DANIELS se nezadržitelně blíží ke své další hudební metě. Už 31. března 2023 totiž představí své v pořadí již třetí řadové album výstižně pojmenované Volume3. Než si jej ovšem fanoušci vychutnají v plné parádě, vypustila kapela do světa další ochutnávku v podobě nového singlu Nikdo nás nečeká.

Nikdo nás nečeká bude samozřejmě součástí nového alba Volume3, a dokonce jej přímo otevírá, a to v pěkně rock’n’rollovém duchu, tolik typickém pro samotné Dead Daniels. K singlu byl zároveň natočen i videoklip. Natáčelo se v sále hudebního obchodu Music City v Praze, o videoprodukci se postaral Maroš Zembjak, světla si vzal na starost Martin Götzl a zvukovou stránku má na svědomí zkušený Miloš ‘Dodo‘ Doležal. V hlavních rolích se představila kompletní kapela: Tommy Wheeler (kytara, zpěv), Jeník Smith (baskytara, vokály) a Honza Procházka (bicí, vokály).

Nová deska Volume3 vyjde 31. března a ve stejný den od 20.00 hod. proběhne v podpalubí lodi Kamina Boat v Praze koncert, během kterého dojde i ke slavnostnímu křtu. Album obsahuje celkem 11 autorských skladeb, které umně kličkují převážně mezi hardrockovými a rock’n’rollovými mantinely. Nahrávání probíhalo ve vyhlášeném studiu Hacienda, kde se o zvukovou stránku a produkci postaral Miloš ‘Dodo‘ Doležal a jeho syn Miloš Doležal jr. Volume3 vychází oficiálně u Supraphonu.

FB událost křtu – www.facebook.com/events/720968172931005

Vstupenky – www.smsticket.cz

Související odkazy:
www.deaddaniels.com
www.facebook.com/deaddaniels
www.instagram.com/deaddaniels_official
www.twitter.com/deaddaniels


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 5 / 5. Počet hlasů: 2

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 936

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *