RockShock

Internetový rockový magazin

Nevydané songy Laniena Mentis právě vycházejí na limitovaném EP

Text: Dead Maggoty Production

Poslední nevydaný materiál LANIENA MENTIS, který kapela nahrála v roce 2011 ve studiu Hostivař, právě vyšel jako limitované lisované CD (single box) v nákladu 150 ks.

V roce 2008 se Laniena Mentis opět postavila na nohy a začala koncertovat. Ze sestavy z konce roku 2006 zůstali pouze bratři Hendrychové a zpěvák Tomáš. Ludva a Dejf už se nepřipojili, protože v tu dobu již rozjížděli smečku Scream Of The Lambs. Kapelu doplnil kytarista David Justra (Obscurum) a baskytarista Standa Tichý (Rudý koutek). Během roku 2009 se ve studiu Silence S.E. v České Kamenici opět nahrávalo promo s novou tvorbou, které bylo umístěno na Bandzone profil kapely. Promo se po letech nedochovalo.

V plné síle po dvou letech koncertování se rozhodli jet nahrávat a tentokrát do vyhlášeného studia Hostivař. Zde bylo nahráno v roce 2011 promo o pěti skladbách, které se nedočkalo fyzické podoby, a kapela se vzápětí opět rozpadla. Až teď, po dvanácti letech, uzrál čas na to, materiál vydat, aby si ho sběratelé mohli zařadit do svých sbírek.

Celé EP k poslechu zde:
www.youtube.com/watch?v=Y9OBaDc9wOo
www.lanienamentis.bandcamp.com/album/laniena-mentis-ep


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 4 / 5. Počet hlasů: 1

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 722

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *