RockShock

Internetový rockový magazin

Devátý ročník Vysočina festu ozdobí finští The Rasmus

Text: Yashica Events

Letos to bude už podeváté, co se společně sejdeme v jihlavském amfiteátru a festivalu, který kulturně a společensky spojí celou Vysočinu.

Jak už je naší tradicí, na začátku července, konkrétně ve dnech 6.–8. 7. 2023, vykopneme letní festivalovou sezonu Vysočina festem v Jihlavě, kde se na třech pódiích představí hvězdy česko-slovenského hudebního nebe. A protože jsme multižánrový festival, bude to opravdu všehochuť – od popu přes metal až po rap.

Tento ročník ukrývá i jedno finské překvapení; je to skupina THE RASMUS. Určitě si vzpomenete na jejich nejznámější hity In The Shadows, Sail Away nebo First Day Of My Life. A těšit se můžete i na zbrusu nové songy, které kapela představila loni v září na svém novém albu Rise. Z česko-slovenské scény se můžete těšit například na CHINASKI, MIRAI, JELEN, RYBIČKY 48, NO NAME, VAŠA PATEJDLA a spoustu dalších populárních skupin a interpretů.

Tím ovšem nekončíme, chystáme toho pro vás mnohem víc, tak si to ani tentokrát nenechte ujít. Sledovat nás můžete na oficiálních stránkách či facebookovém profilu a FB události.

Související odkazy:
www.vysocinafest.cz
www.facebook.com/vysocinafest
www.facebook.com/events/878753603085487
www.yashica-events.cz
www.facebook.com/YashicaEvents


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 1248

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *