RockShock

Internetový rockový magazin

Husman Fest 6 oznamuje kompletní line-up

Text: Aleš Ondráček

Tachovský Husman Fest, na kterém se pravidelně představují nejlepší kapely z domácí deathmetalové moderny i klasiky, hlásí kompletní soupisku pro rok 2023. Do čela festivalu se tentokrát postaví slovenští death/blackoví matadoři DEPRESY, kteří se loni připomněli novou deskou Psycold. Ta jednoznačně potvrdila, že tato parta stále patří ke špičce tuzemského extrémního metalu. Neméně významnou formací na šestém Husmanu bude i chebská legenda PANDEMIA. I z jejího tábora se do světa šíří nový materiál, který zní velice slibně. Na tradiční deathmetalovou strunu pak brnknou také zlínští veteráni SCABBARD a jaroměřští ranaři DYSANGELIUM.

Modernější proud budou v rámci festivalu zastupovat domácí NEUROTIC MACHINERY, táborská stálice F.O.B. (obě kapely se v roce 2022 blýskly novými počiny) a s velkým očekáváním se vyhlížejí také průkopníci tuzemského progressive death metalu TRANSLUNARIA.

Ani tím však výčet vystupujících skupin nekončí. Dalším velkým jménem jsou MELANCHOLY PESSIMISM, kultovní experimentátoři na poli death/grindu. Z trochu jiného soudku pak budou nalévat thrashcoroví APATHY AGAIN. Do thrashových vod (ovšem s jasně patrným deathovým přesahem) se pak ponoříme ještě víc ve společnosti jihočeských draků ENDLESS DRAIN.

V Tachově nás tedy 15. července čeká další parádní metalový dýchánek. Akce se i tentokrát bude konat v prostředí zahrady Muzea Českého lesa. Kromě vytříbeného line-upu se můžete těšit na pohodovou atmosféru a skvělý zvuk, což jsou další typické parametry Husman Festu.

Těšíme se na viděnou v hojném počtu a Husman s vámi!

Související odkazy:
www.facebook.com/HusmanFest
www.facebook.com/events/2356017291219013


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 1152

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *