RockShock

Internetový rockový magazin

A New Chapter se v novém videu ostře pouštějí do internetových hrdinů

Text: A New Chapter

Severočeská crossover/nu-metalová sebranka A NEW CHAPTER přichází s druhým letošním singlem v podobě lyric videa. Skladba Hrdinové si v textu bere ironicky na paškál ty nejhorší charakterové vlastnosti zrcadlící se často např. v komentářích na sociálních sítích od internetových ‘hrdinů‘, tak typických pro dnešní dobu.

Stejnou formou byl v létě vydán i singl Life Happens a obě dvě písně byly pospolu zvěčněny i na sedmipalcovém, ručně vyráběném lathe cut vinylu, který vyšel v ultralimitované edici pouhých 33 ks. Na skladě je aktuálně několik posledních kousků a lze je objednat přímo u kapely, tedy optimálně prostřednictvím e-mailu či některého z kapelních profilů (odkazy níže). Skladby jsou samozřejmě k poslechu i na Spotify a dalších streamovacích platformách.

Nové singly nahráli A New Chapter ve studiích “I” a HollySound v červnu letošního roku pod producentskou taktovkou Martina ‘Hollyho‘ Hollandra (Viktor Dyk & WAW, RockOpera Praha), který se postaral i o mix a mastering. Videa k novinkám si vzal na starost Kuba Wittgruber, jinak frontman spřízněné kapely Breed. Zajímavostí u toho novějšího je rozhodně to, že vznikalo bez použití jakékoliv počítačové grafiky, je tedy poskládané pouze z reálně natočených záběrů. Veškeré texty tak byly proměněny v prach na terásce v domácím grilu.

Nové singly na Spotify – www.open.spotify.com

Související odkazy:
www.facebook.com/anewchapterband
www.youtube.com/anewchapterTV
www.bandzone.cz/anewchapter
www.instagram.com/anewchapterband

Objednávky vinylu – anewchapterband@gmail.com


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 768

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *