RockShock

Internetový rockový magazin

Trinitum se představují debutovým video singlem Ne

Text: Jiří Olszar
Foto: archiv skupiny

Po dlouhých 18 letech se letos uložili možná k trvalému spánku ostravští elektrorockeři Public Relations. S fanoušky se rozloučili v květnu svou poslední nahrávkou Naděje. A právě výstižný název desky jako by předznamenal, že je zde jistá naděje, aby se ještě muzikanti této letité formace připomněli hudebnímu světu. A čekání to nebylo příliš dlouhé. Právě před pár dny totiž původní členové – Marek Konečný (bicí), Jiří Sosik (kytara) a Tomáš Klos (baskytara) představili svůj zbrusu nový hudební projekt TRINITUM.

Trojice muzikantů se rozhodla rázně skoncovat s původním názvem i s problémy s obsazením pěveckého postu – naposledy to bylo kvůli pochroumaným hlasivkám zpěváka Davida ‘Tobi‘ Tobiasze – a pěvecké otěže hodila přímo na svá bedra. To je ostatně patrné i z první hudební ukázky, kterou skupina uvedla prostřednictvím debutového video singlu Ne.

Novinka tak dává prostor k nasáknutí nové tvorby, která se bude zřejmě ubírat drsnější a temnější cestou. Právě Ne má takový charakter – je více heavy, silně ponurá, ale muzikanti se zde nebrání ani opětovnému použití elektornických prvků, takže ve výsledku lze novou muziku označit i jako crossoverovou. Ať už to tedy bude s novou produkcí jakkoliv, mohou se noví či stávající fanoušci PR směle vrhnout do světa Trinitum a nechat se třeba usmažit v pekle…

Sledujte proto nový web či sociální sítě, kde se brzy objeví další nové informace z tábora této zbrusu nové hudební formace.

Související odkazy:
www.trinitum.cz
www.facebook.com/trinitumofficial
www.instagram.com/trinitumofficial
www.youtube.com/@trinitumofficial


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 5 / 5. Počet hlasů: 3

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 1097

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *