RockShock

Internetový rockový magazin

Na počátku byl… chmel, světlý speciál Insania Pale Ale

Text: Smile Music

Brněnští kazatelé INSANIA na domácí scéně nejsou jen specifickým úkazem, ale též vášniví milovníci chmelového moku. A tak slovo dalo slovo, promazal se spam a Insania Pale Ale je ve spolupráci s pivovarem Duck&Dog na světě. Jako dárek pod stromek nabízí také podepsanou kartu.

Lidé z pivovaru Duck&Dog nejsou jen báječní lidé, co v naší pivní republice vaří jedny z nejlepších svrchně kvašených piv, ale zároveň jsou velkými fanoušky brněnského kvartetu Insania. A jelikož se blíží konec roku a s ním i Vánoce, nadělili jim velmi speciální, tekutý dárek, který dostal jméno Insania Pale Ale.

Tento světlý speciál uvařený dle čáRRRového kódu 15414 výhradně pro brněnské Insania se vyznačuje zlatožlutou barvou, plným tělem a příjemnou hořkostí s 5,5 % alkoholu a jeho dominantní tóny borovice střídají vůně tropického ovoce, manga a nasládlého pomeranče.

Zatím je k dostání v lahvích a soudcích přímo v pivovaru Duck&Dog v Rajhradě, ale už teď si distribučními kanály začíná hledat cestu k vám všem. A pokud ho chcete přitáhnout co nejblíže, dejte brněnské hydře do komentářů na jejich FB stránce nebo do e-mailu  tip na vaši oblíbenou pivotéku či hospodu (co nejpřesněji, ideálně s odkazem) a oni se pokusí tím vaším směrem pivo poslat.

Na počátku byl chmel, na konci je Insania. Obskurní transanarchické kvarteto herezi a pravdu, co nechcete slyšet, šíří už po tři desetiletí, a tak si na jejich počest připijme tímto nápojem schváleným nejvyšší církevní autoritou. Ave Insania Pale Ale!

Insania má krom piva i jednu další novinku, a tou je dárek v podobě podepsané A5 karty. Kartu získá každý, který si objedná ze Sparkshopu cokoli od Insanie. Se slevovým kódem INSANIA5 pak ušetří 5 procent ze všech insaniovských produktů. Jak praví velký Joe, to se vyplatí, vy holomci!

Kontakty a odkazy:
www.insania.cz
www.facebook.com/insaniacz
www.instagram.com/insania_cult
insania@volny.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 737

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *