RockShock

Internetový rockový magazin

Votvírák 2023 dostává občanku!

Text: Martina Jablanovská

16. až 18. 6. 2023 se na letišti v Milovicích uskuteční 15. ročník největšího multižánrového festivalu Votvírák. Návštěvníci se mohou opět těšit na to nejlepší z tuzemské rockové, popové, ale i hip-hopové scény.

Pořadatelé si na své narozeninové oslavě dovolují zabilancovat i zavzpomínat. Kromě skvělého hudebního programu, složeného zejména z kapel, jež za patnáct let s festivalem srostly, bude připraven i vzpomínkový set pro umělce, kteří už nejsou mezi námi. Hudební program doprovodí široká nabídka zábavních zón a atrakcí.

První potvrzené kapely a interpreti, jež přijedou na votvírákovské patnáctiny, jsou CHINASKI, POKÁČ, WOHNOUT, VYPSANÁ FIXA, ŽLUTÝ PES či STO ZVÍŘAT. Nesmí chybět ani stálice JAROSLAV UHLÍŘ, mezi nováčky na votvírákovském pódiu patří MICHAL PROKOP & FRAMUS FIVE nebo DĚDA MLÁDEK ILLEGAL BAND. Na Hip Hop Stage se vedle jiných vystřídají hvězdy svého žánru, jako jsou GLEB, SMACK, 58G, REFEW, MICHAJLOV, REST, PAULIE GARAND a mnoho dalších.

V předprodeji jsou klubové karty Standard, Kombi, VIP a VIP Gold. Klasickou celofestivalovou vstupenku seženete nyní za 690 Kč, ceny vstupenek se budou nadále zvyšovat.

Chystáme pro vás mikulášské happy hours
Celý den 5. prosince budou v e-shopu na webu www.votvirak.cz zvýhodněné ceny nejen vstupů Standard, Kombi, VIP, ale také parkovného. Využijte to jako praktický dárek k Vánocům pro své nejbližší. Vstup na celý festivalový víkend seženete už od 340 Kč.

Více na www.votvirak.cz.

Dokument Votvírák 2020
Pokud si chcete připomenout festival Votvírák, doporučujeme vám zhlédnout dokument z neexistujícího festivalu v roce 2020. Jedná se o reportáž z Votvíráku, jejž vládní opatření znemožnila uspořádat. Fanouškům pro radost moderátoři přiblížili některé interprety on-line až domů.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 639

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *