RockShock

Internetový rockový magazin

Vychází debutové album projektu Colour Of The Sky (ex-Pilot Season)

Text: Colour Of The Sky

První autorské album multiinstrumentalisty Michaela Marka (COLOUR OF THE SKY) se jmenuje New Inception. Poté, co kapela Pilot Season ukončila svoji činnost, začal Michael Marek tvořit vlastní nahrávky, které nakonec vyústily v dlouhohrající desku, která byla napsána, nahrána, zahrána, mixována a masterována Markem samotným v jeho pokojovém studiu.

New Inception je rozmanité album, na kterém se mísí vlivy indie rocku, funku, psychydelie, instrumentální hudby nebo jazzu a house.

Hlavní myšlenkou alba je vnímání neúspěchu jako odrazového můstku k něčemu novému, v čem člověk najde nový smysl, začátek. Neúspěch zde tedy není vnímán negativně, ale spíše jako počátek něčeho, co přinese člověku možnost absolvování nových zkušeností a rozšíření obzorů. I když je hlavní myšlenka alba pozitivní, hudebně je New Inception spíše melancholické, evokující nebo snové. Obal alba pak symbolizuje barevnost hudebních aranží skladeb, jejichž vyznění je melancholické či chmurné.

New Inception vyšlo digitálně skrze streamovací platformy 15. 11. 2022 a jedná se o nezávislé vydání. Dříve již vyšly singly Let’s Face It, The Ones I Can Rely On a Coming Of Age.

Album je momentálně k poslechu pouze v private session na platformě Soundcloud, viz odkaz níže.

Související odkazy:
www.soundcloud.com/michal-marek-4/sets/new-start
www.open.spotify.com/artist/7BHH9ziLRwWqR65iOg7W56
www.youtube.com/channel/UC3R-_02cGM8k1LPJIzq67Pw
www.linktr.ee/colourofthesky


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 573

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *