RockShock

Internetový rockový magazin

S kalendářem od Naděje z kamionu nezmeškáš žádnou akci, třeba Májové rockování pro Vašíka

Text: Jiří Olszar

Určitě si rádi děláte poznámky do kalendáře, abyste nezapomněli, jaké akce vás v nejbližší době čekají. Jistě vám proto přijde vhod nový nástěnný kalendář pro rok 2023 od organizace Naděje z kamionu, z. s., kam se poznámek vejde opravdu hodně. Navíc koupí kalendáře uděláte i něco pro dobrou věc, neboť jak je všeobecně známo, Naděje z kamionu, z. s., svými projekty a akcemi pomáhá nemocným či různě hendikepovaným dětem. Kalendáře rychle mizí, proto neváhejte s jeho koupí. Za 350 Kč jej zakoupíte na e-shopu www.nadejezkamionu.cz/eshop.

A až jej budete mít doma, nezapomeňte si do něj hned poznamenat datum 6. května 2023, kdy se od 18.00 hod. uskuteční v Kulturním domě Nejdek u Karlových Varů Májové rockování pro Vašíka. Jedná se o benefiční akci pro malého Vašíka Petýrka, kterému byla diagnostikována Duchennova muskulární dystrofie. A právě tuto akci má pořadatelsky pod palcem Naděje z kamionu, z. s. ve spolupráci s městem Nejdek.

Malému Vašíkovi budou pomáhat svou přítomností nejen samotní návštěvníci, ale i vybraná hudební společnost. Z Mostu dorazí gothicrocková skupina CARPATIA CASTLE, která se loni pochlubila novým albem Alchymistův grál. Dále se představí hardrocková kapela DEPENDENCE ze Sokolova a chybět nebude ani italský hudebník a zpěvák MARCO MENDESS, jinak frontman rock’n’rollové party Rock N Roll Army, který se zde tentokrát představí sólově jen s kytarou. A skvělé vystoupení slibuje i zkušená hard & heavy parta METALCRAFT. Skupina se v poslední době trochu potýkala se sestavou, ale baskytarista Junior je už fit a nový frontman Mathias Novak také dobře zapadl, takže už vše zase bezvadně funguje.

FB událost – www.facebook.com/events/822246132423484

Nejen malého Vašíka Petýrka, ale i celou organizaci Naděje z kamionu, z. s., můžete také podpořit zasláním jakékoliv částky (třeba i pravidelně) na transparentní účet 2101680972/2010.

Související odkazy:
www.nadejezkamionu.cz
www.facebook.com/nadejezkamionu


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 699

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *