RockShock

Internetový rockový magazin

Nickelback se v novém videu Those Days vracejí do svého mládí

Text: Smile Music

Je to zhruba týden, co multiplatinová rocková skupina NICKELBACK představila oficiální videoklip k písni Those Days, druhému singlu z nového očekávaného alba Get Rollinʼ, které vyjde 18. listopadu u BMG. Předobjednávky Get Rollin’ zde.

V upřímné poctivé rockové písni odehrávající se na pozadí hymnické kytarové melodie se vzpomíná na dobrodružství z mládí (trávení času venku po večerce, nákup desek, první kroky kapely až po první zamilování), takže nejnovější singl kapely je upřímnou a poctivou ódou na staré dobré časy. Videoklip obsahuje exkluzivní fotografie a videa z archivu kapely.

Those Days svou melodickou stránkou, kterou Nickelback předvedli v hitparádových hitech jako Rockstar, Photograph a How You Remind Me, s prvním singlem San Quentin z chystaného alba silně kontrastuje. Ale právě ostřejší vyznění San Quentin od svého vydání v září zaznamenalo obrovský úspěch v rockových rádiích, kde se singl tři týdny po sobě vyšplhal na 1. místo v Kanadě a v USA se probojoval do první jedenáctky. Přes 15 milionů okamžitých streamů této skladby vyvolalo celosvětové nadšení z nadcházející desky kapely po pětileté studiové pauze.

Desátá studiovka Nickelback bude kromě dvou zmíněných singlů Those Days a San Quentin obsahovat dalších devět nových skladeb a bude k dispozici prostřednictvím digitálních platforem a ke koupi na fyzických nosičích 18. listopadu ve verzích Get Rollinʼ a Get Rollinʼ (deluxe), která bude obsahovat čtyři bonusové skladby – akustické verze písní High Time, Just One More, Does Heaven Even Know Youʼre Missing? a Horizon. Standardní i deluxe verze alba vyjdou v roce 2023 také na vinylu.

Get Rollinʼ seznam skladeb:
1. San Quentin
2. Skinny Little Missy
3. Those Days
4. High Time
5. Vegas Bomb
6. Tidal Wave
7. Does Heaven Even Know Youʼre Missing?
8. Steel Still Rusts
9. Horizon
10. Standing In The Dark
11. Just One More
12. High Time (acoustic) *
13. Does Heaven Even Know You’re Missing? (acoustic) *
14. Just One More (acoustic) *
15. Horizon (acoustic) *
* deluxe verze

Nickelback s albem Get Rollinʼ pokračují ve svém odkazu jedné z nejvýznamnějších rockových kapel posledních dvou desetiletí. Nickelback nesbírají již více než dvě desetiletí jen hity, ale jsou také jedenáctou nejprodávanější hudební skupinou všech dob, přičemž dodnes mají přes 50 milionů prodaných kusů nosičů a více než 4,7 miliardy streamů. Kanadští rockeři vydali 23 singlů, které se umístily na předních příčkách hitparád, přičemž 19 z nich se dostalo do nejzásadnějšího žebříčku Billboard Hot 100. Jejich nepopiratelný úspěch vyústil ve více než 26 ocenění včetně Billboard Music Awards, American Music Awards, MTV Video Music Awards, MuchMusic Video Awards, Peopleʼs Choice Awards, JUNO Awards a mnoho dalších včetně uvedení na kanadský chodník slávy v roce 2007. Mezi četnými oceněními má kapela na kontě také 12 po sobě jdoucích vyprodaných turné s téměř 10 miliony prodaných vstupenek.

Související odkazy:
www.facebook.com/Nickelback
www.instagram.com/nickelback
www.twitter.com/Nickelback
www.nickelback.com


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 564

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *